Vy nevidite auru?

Príspevok v téme: Vy nevidite auru?
aureolaX

Akoze vcera som ostala poriadne sokovana... Boli sme na oslave, kde prisla rec na auru. Myslela som si, ze ju vidi kazdy... Normalne mi nik nechcel uverit, ze ja auru i jej farbu u inych ludi skutocne vidim. Je tu este niekto taky? Teda do vcera som si myslela, ze to je normalka, no ale ako som videla tie pohlady na mne, ked som ich postavila pred bielu stenu a kazdemu povedala cca sirku alebo velkost a farbu... tak zacinam o sebe pochybovat...

B.

Ja by som povedal, že neide o auru, ale o čakry. Neviem, je mi to jedno, mne stačia len dve farby, čierna a biela. Ak je aura biela, resp. bezfarebná, tak môžete byť pokojný, len ako sa dopracovať k tomu, aby ste ju videli?!
Ja osobne nikomu nič nezávidím, len aby si dávala pozor, aby nevidela niečo, čo je len výplodom vlastného mozgu.

0vecka

ono mozete vidiet nejaku ziaru okolo ale to su len halucinacie ... robilo sa okolo toho vela vyskumov a nikdy sa nic nedokazalo ...

stastna_som

verim ti moze to byt pravda urcite...ja tiez niekedy tak ako keby som citila s niektorych ludi len co sa na nich pozriem ze boze!tolko negativnej energie az hroza...atd,a ser na ludi!su hrozni vsetci,len ti zavidia,ze mas taku obrovsku schopnost vnimat tak uzasne veci!:)

ShaulaThalit

Ja vidim auru, vidim ju ale len v niektorych situaciach. Napr. ked ste pri vode (jazero, kupalisko, more....)a je slnko, od ludi sa to odraza automaticky...

B.

Však dobre, ale ona sa jasne vyjadrila o aure, keby hovorila o čakrách, tak by som jej to možno zožral, ale aura a farby?! V žiadnom prípade, podľa mňa.

B.

Pre uhlie.
Jasné, že ich je vidno. Sú všade, vedľa mňa, nado mnou atď., spia s nami, ešte dobre, že nemajú ritné otvory, lebo potom by sa na nás mohli aj vygaladiť ako holuby:)
Mne raz povedala jedna veštica, že moja aura je krásne green, veľkú pizzu a nie zelená, čierna jak uhoľ. Ja neviem, možno trpí nejakou poruchou, že vidí všetky farby okrem čiernej a tá je najdôležitejšia.