Manzel a jeho starostlivost o seba...

Príspevok v téme: Manzel a jeho starostlivost o seba...
Merry27

Neviem, ci som to len ja, ale par mesiacov ma tak trosku trapi, ze sa manzel o seba prestal starat. Ma iba 31 a dost volneho casu nato, aby so sebou mohol nieco urobit. Ja viem, ze vztah nieje len o vyzore a vzajomnej pritazlivosti, ale jeho nezaujem ma troska mrzi. Ma 109 kg, ale nic s tym nerobi. Vravi, ze to zhodi casom...Akym? Do postele lezie s notebookom a sladkostami, po ktorych si samozrejme zabudne umyt zuby,alebo predtym este stihne zaspat. Vravela som mu, ze spolu zacneme behavat...Ehm, to nieje pre neho. Tak fakt neviem, kam to takto spolu dotiahneme. Ma niektora z vas podobny problem, ako ste si s nim poradili?

jajka001

ja som za terapiu šokom , v jeho zaujme, nebud nanho makka. asi si neuvedomuje ako velmi pribral. on si uz najde sposob ako schudnut, musi mat len ten spravny dovod.

lost

No bud by mozno bolo dobre skusit velmi nenapadne zacat nejake aktivity...
Napr, sport co ho bavi atd

a ked ani to nezaberie,

tak mozno "opacne", ze mu povedat ze vyzeras chudo, mal by si jest viac.... alebo mu stale ponukat vela jedal atd, ze zistit ci je to lenivostou alebo niecim inym :D

to je tazke, ked ma ntb+sladkosti .. zla pokial sa mu nebude chciet jemu samotnemu, tak tazko sa s tym bude dat pohnut... ale ucite nie je beznadejny pripad :)

A cim to zacalo?

mate59

no tvoj chlap je spokojný a v pohode.Oni sú veľmi kritickí ku ženám,ale voči sebe nie.Naznačuj mu to naďalej,nech mu to naznačia aj deti alebo známi.
A snaž sa ho z nory vyduriť a teraz ako je pekne,tak nejaký pohyb a tak.
A ak ti bude chcieť dať pusu s neumytými zubami, sa odtiahni a jemne mu naznač,že mu ťahá z držky alebo či nemá pod mostíkom bezdomovca.:)

Merry27

:) Som sa pobavila. Ja mu nenadavam do tucnych prasiatok, len som mu slusne povedala, ze straca na svojom "care". Ved chlapy samotni su dost kriticky voci zenam a ich kilam navyse. Oni si servitku pred usta nedavaju...

rew

Merry27> minule tu radili jednej mamicke ktorej dcera mala nadvahu.. nech jej zavedie zdravsi zivotny styl bez toho aby jej povedala o tom ze je to koli chudnutiu :) nechcem aby to vyznelo nejak vypocitavo.. ale.. ked nechce chodit behat, neukecas ho ani na prechadzku, vylet do prirody, sadnut cez vikend na bicykel.. alebo ist si niekam zaplavat..? :) bez toho aby si mu pri tom nadavala do tucnych prasiatok :) proste travit spolu cas aktivnejsie a ako vedlajsi effekt chudnut.. :) alebo mu najdi nejaku fyzicky narocnejsiu polohu pri sexe :P