Herpes na brade

Príspevok v téme: Herpes na brade
Michala11111

ahojte mal už niekto herpes na brade? Lebo ja teda nie vždy len na perách, no včera sa mi vyhodil na brade. Neviete ako sa taký herpes správa, myslím či rovnako ako na brade. Či pomáha zubná pasta a či treba ísť kožnej alebo stačí do lekárne kúpiť dačo na herpes.A či neviete či by mi nepomohlo napr. solárko, lebo chodievam no teraz neviem...
A ešte jedna otázočka. Ako dlho sa to lieči?

ďakujem

RNG

Herpesy su v tele vsade, nie len na kozi ci slizniciach a teda zvonka sa vyliecit nedaju, len zvnutra zvysenim viralnej imunity sa rozne v nas stale zijuce virusy mozu zatlacit natolko, ze sa neprejavuju.
Pozri cez google.sk pod rng herpes, kde som uviedol plno doplnkov na zvysenie viralnej imunity vseobecne.

Vikoplozmum

Ahojte. Uz asi dva mesiace mam opakovany herpes na brade (kazdy druhy tyzden). Brala som aj antibiotika v januari a ani nie pred tyzdnom som dobrala antivirotika Zovudex a dnes sa mi zasa spravil herpes na brade! Snazim sa posilnit si bunkovu imunitu lanovym a rybim olejom, no neviem uz co s tym, ked sa mi spravi vzdy si dam nan mast fucidin (to mi chvalabohu zaberie) ale uz ma nebavi opakovanie sa tohto virusu! Neviete ako sa da lepsie posilnit imunitu?

zuzuľlo

Herpík je čistý prírodný výrobok s účinkom proti vírusuktorý spôsobil vznik herpesu . Herpes naznačuje oslabenie buniek imunitného systému a upozorňuje na potrebo detoxikovať a regenerovať bunky. prejav môžšš odstrániť rôzne, ale ak neodstrániš súčastne príčinu, problém sa vráti. rieš svoj energetický problém buniek , počúvaj signály svojho tela
1/pri prvých príznakoch prejavu herpesu, oparu, kútikov, ktorými sú svrbenie, mierne alebo silnejšie pálenie, treba postihnutú časť umyť vodou a mydlom a po osušení priložiť malý vatový tampónik navlhčený Herpíkom takej veľkosti ako je veľká postihnutá časť pokožky alebo úst. Priložiť na postihnuté miesto na asi 10 minút, ale netlačiť a nechať roztok prenikať do pokožky. Tento postup opakovať počas prvých 6 až 8 hodín tri- až štyrikrát. Podľa okolností alebo problematickosti situácie aj viackrát.
2/
v prípade, že sa už vytvoril pľuzgier, mokvajúca alebo hnisajúca rana, postup ošetrenia opakujeme aspoň dva až tri dni resp. do stmavnutia krusty. Po odpadnutí chrasty nezostávajú žiadne jazvy.
3/ afty v ústnej dutine na napadnutých miestach treba tampónik prikladať 4 - 5 x denne počas aspoň 5 minút. Pri aplikácii v nose tento najprv dôkladne vypláchnuť, resp. odhlieniť a 3 až 4 krát denne ošetriť vatovým tampónikom počas asi aspoň 5 až 6 minút. Po odznení bolestivých príznakov sliznicu nosa ošetriť vyplachovaním rumančekovým odvarom , audironom alebo vhodnou masťou nechtík, aby nevznikla resp. nestvrdla krusta.

Tinka83

ak mozem poradit tak najlepsie je s tamponom nanasat koloidne striebro, ja som si zakupila na koloidne.sk a mozem povedat ze veli rychlo herpes zmizol.