bolesti kostrce a chrbtice

Príspevok v téme: bolesti kostrce a chrbtice
ivcula

mam taky problemik uz asi viac ako rok problemi s kostrcou mam pocit ze to mam s dvihania tazkyc ciniek v posilovni chodila som s tym po orotpedoch davali mi obstreky bola som u chyropraktika napraval ma chrbtica troska pomohla ale kostrc stale boli co znamena ze si nemozem ani sadnut ani vstat a boli viac a viac neviem ci su to stavce alebo slachy tam mozu byt nejake pricviknute alebo nerv doktory uz nevedia co s tym myslite ze CT by mi mohlo pomoct?? ak niekto ma podobne skusenost tak prosim poradte uzivala som lieky silne ale tocila sa mi hlava od nich aj koxtral nepomahal a nechem byt len na liekoch mozno niekto mate rovanky problem a viete ako to riesit

ak

Mám problémy s krčnou chrbticou, malé hernie na dvoch stavcoch, bolesť mi vyžaruje do pravej ruky, cvičím, s prestávkami beriem lieky. Problémy trvajú už piaty rok. Má niekto skúsenosť s ozónovou terapiou alebo inou metódou, čo by mi mohla pomôcť? Ďakujem

maria žilava

Rada by som vedela ci existuje clovek ,ktoremu liecia hemangiom stavca niecim novym napriklad vyskrabovanim,alebo ozarovanim .Dakujem

az

chrbtica. neurologička na základe výsledkov z magnetickej rezonancie al. ct vyš.a po neuspešnej klasickej liečbe ťa môže odporučiť na operáciu al. na ozonovu terapiu. stránku nájdeš na "ozonová terapia".

chrbtica

Prosím Vás o informácie o ozóne,či to predpíše lekár,kde sa dá podstúpiť táto liečba, aké to má vedľajšie účinky?

aluska

Ahojte,platnickari,mam47 rokov a uz 2 roky mam podobne problemy ako vacsina z vas.Na MR mi zistili viacurovnove diskoverbalne degenerativne zmeny - spondylatroza s osteoproduktivnymi zmenami na telach stavcov. Osteochondroza disku L5-S1, paramedialne vlavo herniacia disku v rozsahu extruzie s utlakom duralneho vaku a korena S1 v oblasti lateralneho recessu.Pomerne masivne zmeny kostnej drene typu Modic I na telach stavcov L,S1.Minuly rok som bola na ozone v Ziline , mala som pokoj 10 mesiacov. Druhykrat som bola na ozone 5.11.2007. dva tyzdne som mala klud, potom sa bolesti zacali stupnovat a pretrvavaju dodnes. Bolo mi povedane, ze pri bolesti nemam cvicit, prosim, ake mate skusenosti vy. Dakujem.O ozone mozem napisat viac.

RNG

Na cysty su enzymi a jod.
Na skoliozu pomaha natahovanie pocas spanku.Na nervove bolesti-poskodene nervy, pomahaju regeneracne rybacie olej(hlavne zlozka DHA, ktora je nevyhnutna na tvorbu izolacie-myelinu a inde v potravinach sa jej nenachadza dost.
Artritida a zapaly sa daju zmiernit protizapalovymi(quercitim, bromelain, Gla z pupalkoveho alebo borakoveho oleja, dumbier, rozmarinovy olej a oreganovy olej), ale za zapalmi aj artritidou je vzdy nejaky patogen(mykoplazma, borelioza, chlamidia, virusy), pozri temu autoimunne choroby.
Tieto patogeny treba adresovatroznymi prirodnymi sirokospektralnymi antimikrobialnymi prostriedkami.
Pre zaciatok selen, zinok vitamin C,mineraly a probiotika, to je posilnenie imunity pre kazdeho.
Ine su oreganovy olej, GSE, extrakt z olivovych listov, graviola, Vilcacora a hlavne specialny vytazok z nej Samento, beta glukany,betulin a befungin, koloidna strieborna voda a hromada inych.

chrbtica

Prosím Vás,ak ste špecialista poraďte mi,ako zmierniť alebo sa zbaviť únavy a ukrutných bolestí v krížoch, ktoré trvajú už min.2roky. Poctivo užívam lieky, cvičím a bolesti sa stále striedajú.Zistená diagnóza:VAS,chron.so statodynamickou poruchou Th-L chrbtice,skolióza,hemangiom stavca,osteochondróza disku,facetová artritída,Tarlowova cysta. Niekedy mám pocit,že už mi nie je pomoci.