Chcem prestať brať antikoncepciu, ako sa pripraviť?

Príspevok v téme: Chcem prestať brať antikoncepciu, ako sa pripraviť?
Summerrrrrrr

ahojte, uz som par krat prestala brat antikoncepciu a vzdy som to lutovala, moja plet potom vyzera hrozne, horsie ako v puberte a zmien prislo viac... No ale antikoncepcia mi uz nerobi dobre, nemam chut na sex, mam pigmentove skvrny na tvary, som podrazdena... Toto vzdy pominie po prestani, ale tie vyrazky nechcem. Lebo to neni len letme vyhadzanie to je silne akne... A ja som ho nidky nemala az ked som vysadila antikoncpciu... Mam si nieco kupit? alebo aku kozmetiku mam pouzivat ked vysadim antikoncpciu aby to nebolo az take hrozne... a aby to co najskor preslo.... ???

Eva 27

:)) mne nedakuj, mne tiez len tu pomohli.. beriem to uz 7 mesiacov. len hovorim urobila som chybu ze som brala len jeden yam. lebo to je len 400 mg a treba brat 1- 2 g denne. urcite je to individualne, ale nikomu by som nepriala ten hnusny vysev co som mala.este stale sa zbavujem flakov.. inak ja som brala aj gynex. len neviem ci sa to moze kombinovat. ja som to riskla. zatial zijem :) ale ten yam je zevraj na to lepsi. urcite zacni brat aj zinok a lecitin. a chod na krv. lebo je velka pravdepodobnost ze budes chudokrvna. drzim Ti palce, nech sa nevyhadzes a nemas ine vedlajsie ucinky..
inak moja kamoska zacala brat tie dva gramy denne a uz 4 mesiace nic.. - ja som si to vytrpela za nu :)

Summerrrrrr

Evi dakujem velmi velmi velmi velmi, uz som sa bala, ze nic neexistuje... a ako dlho to beries uz? idem si pozriet tu temu... dakujem este raz...

Eva 27

Ahoj, pozri si "po vysadeni HAK". ja beriem yam 2 x 2 tablety denne. to Ti upravi hormony po vysadeni antiky. ale netreba brat menej. aspon v mojom pripade to tak bolo. prve tri mesiace ok, potom katastrofa, potom som zvysila yam z jednej na 4 tabletky a .. :) lepsie..uz len obcas jedna vyrazka hore dole. s tym ze namiesto pletovej vody pouzivam koloidne striebro - nemasti sa ti tak plet. a beriem zinok a lecitin- to je dobre na kozu.

Lubica 3000

Neviem či je to vhodné, som alergička a ani kondómy nemôžem. Občas mám problém aj a lat.rukavicami pri vyšetrení.

Summerrrrrrr

Pocula som ze Dana je dobra... ci ako sa to pise, ja ale chcem do 5tich rokov deti, tak si to davat nebudem.

Lubica 3000

Ja chcem tiež s tým prestať.
Beriem antikoncepciu s prestávkami už 12 rokov. Len mi poraďte s iným.
Mám 3 deti, všetky plánované a ďaľšie už nechcem. A sterilizácia sa mi zdá moc radikálna...

Summerrrrrr

ved ja som si to uvedomila, antika zo mna spravila frigidnu nervacku... to som radsej mohla mat babatko asi...

Viem, ze vyrazky su zdravie ako toto a lepsie asi... Ale pracujem s ludmi, a s priatelom mame krizu, hnusny kisch mi nepomoze. Môjho gynekologa vyrazky nezaujimaju... Kozna mi teda pomoze?? Ked su to vyrazky s hormalnej zmeny?

perlorodka

Nechcem sa tu zasadzovať za odporcov antiky, ale baby už sa konečne spamätajte a pochopte že toto svinstvo je len začarovaný kruh, keď raz začneš už ťažko sa prestáva, niečo ako drogy, len to nieje návykové...postupne s pomocou gynekologičky vysaď hormonálnu antikoncepciu, vydrž kým sa ti prečistí organizmus a nabehne sa svoj režim, aj keď to môže ozaj dlho trvať. Radšej nekvalitnú pleť ako dodrbané hormóny.