Ureoplazma a podobné pliagy

Príspevok v téme: Ureoplazma a podobné pliagy
oliolijanka

Dobrý deň dámy.
Chcela by som upozorniť všetky ženy, ktoré majú neustále problémy s výtokmi a zápalmi. Mňa trápili skoro dva roky, neustále, nič nepomáhalo, vybrala som nenormálne veľa liekov na kvasinky, mikózy a čo ja viem čo ešte. Teraz po dvoch rokoch si lekár spomenul, že existuje aj test na Mikoplazmy a Ureaplazmy ?!?! a dal mi ho spraviť. Neviem, prečo sa to nerobí bežne.
Horšia vec je, že zatial nemám stále partnera ani manžela. Nie som nijaká promiskuitná kurvička, ale osud a smola zariadila, že som chodila za tie dva roky s 3 mužmi, ani jeden vzťah nevydržal :-(((( Netuším, kde ani kedy som prišla k tej pliage, ale neviem čo budem teraz robiť, to im mám všetkým zavolať, že sú asi nakazení? Veď ma zabijú. Som v hroznom strese, súca na psychiatriu, sex sa mi zhnusil myslím do konca života.
Každopádne, ak sa neviete zbaviť výtokov, žiadajte od lekára toto vyšetrenie, predídete možno kope problémov.

Lusianka

oliolijanka: no tak ja mam asi taky isty problem urob to ako ja ja som im napisala smsky aby sa nepovedalo ze som nikoho neinformovala ale ja som to dostala preto lebo ma byvaly podvadzal tak neviem ci to bude aj tvoj pripad ako jak ked som sa to dozvedala ze co je to za ochorenie bolo to des a teraz ma trapia zapaly moc. ciest. Radim ti napis len sms a nechaj to tak

zu17

oliolijanka drzim palec a hlavne skus stres nejak vylucit zo svojho zivota. A ak nie vylucit, aspon obmedzit. :-) Stres je totiz fakt svina...

altermedical

Predstavte si situáciu , že máte dlhodobý zdravotný problém. Jeden lekár vás posiela k druhému , stratili ste už desiatky hodín čakaním u rôznych špecialistov, hodiny vyšetrení, stovky prebdených nocí a podobne. Jeden problém sa strieda s druhým a v lepšom prípade sa to nezhoršuje ale stav je stále zlý. Trvá to už niekoľko rokov a vy ste zúfalí. Neviete na koho sa máte obrátiť. Pokiaľ sa radíte medzi tých pár šťastlivcov, ktorý sa nevzdávajú a hľadajú ďalej v oblasti alternatívnej medicíny , možno ste na správnej ceste k úspechu a zdraviu.

Predstavte si ako by to mohlo vyzerať v budúcnosti. Nemuseli absolvovať všetky tie vyšetrenia, testy, odbery, kontroly , ale hlavne utrpenie ktoré vám spôsobujú rady chorôb a podobne.

Predstavte si , že prídete na miesto, kde Vám v priebehu 1 – 2 hodín dokážu neinvazívnou (to znamená bez zásahu do vášho organizmu), bezbolestnou, spoľahlivou a revolučnou metódou, skontrolovať celé vaše telo, každý jeden orgán a odhaliť. čiže diagnostikovať choroby , ale hlavne, kde vám dokážu nájsť pôvodcov vašich problémov, ako napríklad parazitov, baktérie, vírusy, plesne toxíny a podobne.

Na tom istom mieste, po diagnostikovaní pôvodcu resp. pôvodcov vašich chorôb a komplikácii, vám dokážu taktiež neinvazívnou , bezbolestnou a revolučnou metódou tzv. frekvenčnou terapiou ZNIČIŤ týchto pôvodcov, čiže parazitov, baktérie, vírusy, plesne a podobne.

Tieto inovačné metódy už nie sú budúcnosťou, už nemusíte ďalej čakať.

Všetko TO, o čom ste práve čítali, nájdete v Centre zdravia – alternatívnej medicíny v meste Bardejov.
alternativnamedicina.eu

oliolijanka

Heh ... no ja som o takejto infekcii počula prvý krát ... dva krát ma dokonca testovali na chlamídie, tie boli neg. O tomto mi nepovedala ani bývalá doktorka, ani terajší doktor ... človek aby si všetko zisťoval sám :-/ ... keďže som sa to dozvedela ozaj len teraz a žalúdok mám zo stresu úplne rozhodený, najprv sa musím ukludniť a začnem brať antibiotiká. Dúfam, že zaberie.

zu17

pocuj oliolijanka, to ako keby som o sebe citala! :-D Takisto mam oslabenu sliznicnu imunitu (v min.roku som brala mrtaaaa antibiotik - ja hlupana som vobec nemyslela na dosledky). Neboj, bude to ok, mimi urcite budes mat :-) Ja chcem tiez! No a beries tie atb teraz?

oliolijanka

zu17 ďakujem :) trochu som sa ukľudnila, navyše keď počúvam a čítam aké je to dnes bežné ... a keby som nemala oslabenú slizničnú imunitu a tým pádom komplikácie, tak sa na to asi ani nepríde ... len dúfam, že to vo mne ešte nenapáchalo také škody, že by som nemohla mať v budúcnosti mimi.

zu17

Ja sa momentalne tiez liecim na ureaplazmy, a takisto sa lieci aj partner. Som presvedcena, ze som si tuto pliagu "odniesla" od jedneho omylu, ale urcite som mu nevolala. Len momentalne mam uz dlhsie priatela, takze sa liecime spolu. Antibiotikami. Nemusis to oznamovat tvojim ex, ale plynie z toho pre teba aspon ponaucenie, ze si budes davat vacsi pozor a hlavne treba chodit pravidelne na prehliadky a urcite zakazdym ziadat aj tento test. (mimochodom aj mne ho lekar pri pravidelnej prehliadke skoro zabudol urobit). Ale neber to tak tragicky! :-)