to si v zivote nikoho nenajdem?!

Príspevok v téme: to si v zivote nikoho nenajdem?!
jeanny

Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast

Iveta Michael

a cosima...nemyslím že je beskyd zakomplexovaný.Ja som tiež Bratislavčanka /hoci nie rodená/ ale musím povedať že bohužiaľ má pravdu-teda to podtstatné vypichol,ja si to tiež všímam vo svojom okolí a niekedy sa aj trochu hanbím za to že som z Ba.Vieš ako nás berú v zahraničí? A celkove Slovenky? No...a komu za to máme ďakovať? Odpovedz si sama:(

cosima_

beskyd, zbytočne sa tu budeš rozčuľovať a nadávať na bratislavčanky, to ti aj tak nepomôže. Máš to v tej svojej hlave celé pomýlené. Bežkaj sa už hrať niekde inde, tu iba márniš čas.

beskyd

cosima, pozri, dalo sa cakat ze nejaka trafena hus sa v tom mojom popise najde a zacne tu gagotat o tom aky som trkvas a podobne veci, je to normalna ludska jesitna reakcia kora sa obzvlast na tychto anonymnych forach da ocakavat. podstata bola v tom ze som sa zakladatelke temy snazil vysvetlit ze ak bude splnat urcite konvencie danemu prostrediu vlastne, nemala by mat az taky problem najst si partnera nakolko vidim ze privysoke naroky na zeny tu zrejme nema asi nikto, inak by bolo takych ako je jeanny podstatne viac. ty sa hlavne ukludni, len si tou zlostou skodis, chod sa prejst do auparku, nieco pekne si na seba kup a nezlosti sa mi tu:)

Iveta Michael

bibba

Tvoj príspevok z 5.7.10 13.59 je veľmi múdry a rozumný.Máš môj obdiv! S takým rozumným názorom od baby som sa už dávno nestretla,poklona:))

Iveta Michael

a ešte jeanny...čítala som príspevky od sweetlady...absolútne trefné či Ti napísala,vo všetkom s ňou môžem len súhlasiť. Inak neviem ako Ty vlastne vôbec vnímaš realitu ale ja čo mám aj mladšie kamošky také 25-ky ani jedna z nich nie je vydatá a hoci majú vzťah chcú si ho najprv vychutnať. Trochu ma zarazilo že píšeš ako nejaká stará dievka čo má po 50-ke:)ale ak sa budeš až atkto okato dávať najavo to čo píeš tak si skôr tých chalanov len odplašíš moja,trošku si daj poradiť od ostatných a zmeň svoj vlastný postoj k sebe samej,o.k.?

cosima_

beskyd, je mi ťa úprimne ľúto...si úplný chudák. Ani sa nečudujem, že ťa žiadna nechce a potom si tu chodíš vylievať zlosť. Vieš, my bratislavčanky nemáme záujem o takých trkvasov, ako si ty. Vidno, že si už dlho sám a udrelo ti to na mozog. Ešte raz ti radím, choď voľakde na dedinu a skús šťastie tam.

Iveta Michael

jeanny,jeanny..upokoj sa,prepánajána mať len 24 rokov:)Moja zlatá,vieš že láska je nielen mocný cit ale aj prichádza väčšinou vtedy a tam kde to ani nečakáme...zameraj sa na to aby si vynikla v tom v čom si najlepšia.Určite máš v sebe niečo čím sa líšiš od iných báb a to v sebe rozvíjaj.Pravdaže si ťa niekto z rovesníkov všimne,taký ktorému za to budeš stáť a aj on Tebe,len nechaj čas dozrieť a hlavne sa takto neplaš prosím Ťa,chápem že túžiš po vzťahu alebo možno po láske to je normálne ale maj trpezlivosť a neprepadaj panike,si veľmi mladá a nikde nie je napísané že už o rok nebudeš ,,zadaná,,:)

nununu

ja som mala prveho chalana az v 24ke. dovtedy len taki kamarati ale nikto so mnou nechcel naozaj chodit. vraj som celkom pekna, zabavna ale aj tak ma nikto nechcel. tak podla mna si nepresvihla nic :))

beskyd

:D cosima, s tym ze si uplne mimo nemam problem, ale nenut ma aby som ti vysvetloval ako mas chodit po ulici, to je uz moc, proste chod jak ti je prirodzene a bude setko ok:) a nesnaz sa chapat veci, na ktore nemas psychicku vybavu, len si zbytocne zatazujes mysel:)