podviedol ma ? (HPV)

Príspevok v téme: podviedol ma ? (HPV)
danka.

Ahojte. Som vydatá 5 rokov. Obidvaja sme mali predtým vzťahy. Pred dvoma rokmi mi robili vyšetrenie na HPV a test mi vyšiel negatnívny. Tento rok mi ho robili opäť a už mi vyšiel pozitívny test a to III . Znamená to, že ma manžel podviedol ? Alebo som ja ten vírus mala v tele už dávno, len moje telo s ním dokázalo doteraz bojovať, a až teraz sa prejavil ? Viem, že toto som sa mala opýtať skôr lekárky, ale nejak extra mi nevenovala čas, len aby som si kúpila indonal a v oktobri na kontrolu. A chápete, je blbé sa aj pýtať doktorky, či mi bol manžel neverný. Tak ak máte nejaké podobné skúsenisti, odpovedzte mi prosím. Som celá vystrašená.

danka.

no to sa ľahko povie. Ale ak ti povedia, že máš vysokorizikový HPV a ja som dosť bojazlivý človek, no nie je mi všetko jedno.
A teraz ak to má aj manžel, ta to bude ako ping-pong.

danka.

ďakujem, ale si neviem predstaviť, že pred dvoma rokmi som HPV nemala, a teraz mám. Môže byť, že som ho v tele mala ale sa mi predtým neprejavil ?

lioness_01

vôbec ťa nemusel podviesť, veď aj ty aj on ste pred vašim vzťahom mali sexuálnych partnerov, takže to môže byť ešte dôsledok tých vzťahov...

Well

Hoci v súčasnosti sa často spomína sexuálny prenos HPV, existuje aj prenos nonsexuálny – prenos z rodičov na deti, prenos medzi členmi rodiny alebo v skupine ľudí, alebo autoinokuláciou HPV z jedného miesta tela na iné. Nonsexuálny prenos HPV sa uskutočňuje kontaktom koža – koža, koža – sliznica. Bolo dokázané, že pri kontakte kože na rukách s kondylómami v anogenitálnej oblasti dochádza k prenosu infekcie s vyššou pravdepodobnosťou ako pri samotnej sexuálnej ceste.
liek.beautywoman.sk