Pharmatex

Príspevok v téme: Pharmatex
RiushBejb

ahojte,,mám 17 rokov a asi pred pol rokom som mala prvy pohlavny styk,,,mali sme kondom ktory bohuzial praskol a zacal sa ten hrozny kolotoc,,,celu noc zhanat tabletku ktoru som nakoniec mala a potom ten najhorsi tyzden mojho zivota cakat na menzes,,,ale nastastie mimci nebolo :),,odvety mam priam paniku zo sexu,,ale uz by som aj chcela len sa bojim ze to zase praskne,,pocula som nieco o gele a cipkoch PHARMATEX,,mate skusenosti?,,a mozu sa kombinovat s kondomami?..dakujem pekne za odpovede :)

ie

pharmatex kombinujeme s prerusovanym sexom, a vsetko je vporiadku. iked spociatku bola ista nedovera, ze "to si tam len toto vstreknem a vsetko bude ok?to fakt?" ale je to asi sila zvyku. aj napriek tomu ze to vyzera obcas nechutne :))

pepa:D

pharmatex pouzivam s kondomom je to fajn ....lepsi je podla mna gel lebo tabletka teda ten cipok s ati nemusi rozpustit apo zavedeni musis cakat 10 minut aby zacal ucinkovat gel len zavedies a mas pokoj ...len zle je natom to ze ti to potom este 3 hodiny vyteka :(

HMMMMMMMMM

Mne sa stalo prestne to iste a prestne o tom istom teraz uvazujem.,. ako o pharmatexe.,.

Akurat viete ked tu tak hovorite ze je chyba v navliekani alebo tak no.,. ja som 4. baba svojho chalana myslim, že jebal so všetkými a toto sa proste muselo stať akurát mne.,. Takže ja si njesom istá, že či tá porucha nemóže byť úplnou náhodou aj jeden chybný kus.,.

RiushBejb

inac neviem či ste si vsimli ale ja som sa pitala ci mate skusenosti s pharmatexom a nie aka znacka kondomov je naj :D

isabella

pepina maju aj v DM drogerii... pobehaj drogerie, durexy si vsimas, len preto, ze su vzdy pri pokladniach, ale aj v tescu je myslim na vyber viacero druhov a tam zvyknu mat primerosy