sarkoidoza

RNG

Enzymi su dnes popisovane ucinostnymi jednotkami.
Tvrdit, ze je dostatok enzymov v dnesnej surovej strave je podla ludi zaoberajucimi sa vyskumom enzymov bajka.
Ludia svojou naivnou cinnostou o vyslachtenie polnohospodarskych produktov s vyssim vynosom, prijemnejsou chutou a dnes aj so zvysenou trvanlivostou odslachtili vacsinu enzymov z plodin.

Enzymi rozkladaju, tj maju rozne palcive chute, tiez zrychluju zrenie a rozpad ovoci a zeleniny, takze boli pre slachtitelov neziaduce.A dnes su v plodinach velmi zriedkave.
V jednej pilulke enzymov z lepsich znaciek je viac ucinnosti, ako v celom ananase alebo papaji a zialbohu mnohi tolko potrebuju na napravenie travenia.
Hlavne to plati na starsich ludi, ktori uz nie su schopni vyrabat dostatok kyseliny a enzymov, takze maju znicenu absorbciu, su vnutorne podvyziveni a zacinaju cerpat zo svojich zasob na udrzanie zivotnych procesov, tj postupne sa scvrkavaju, co zialbohu organizovana medicina povazuje za "normalne starnutie"
Nuz ja osobne som nie ochotny takto "normalne" starnut a chybajuce veci si radsej do tela doplnim a to podla moznosti najskor napreavenim travenia na hladinu mladsich ludi a pripadne aj niektorymi doplnkami, ked to nedostacuje.

dračí zub

Možno ide o otravu nanočasticami, zodpovedá tomu popis choroby. Na nanočastice naozaj pomáha rastlinná a surová strava, a schudnúť. Je to pokus o vraždu. Najľahšie ako do seba dostať nanočastice je dať sa zaočkovať proti chrípke.

watermelon

a co tak jej poradit zivu stravu plnu enzymov, nech prestane jest mrtvu varenu stravu, kde tepelna uprava vsetky enzymy zabila? naco kupovat drahe doplnky ked enzymov je habadej v ovoci??? napr. ananas, kivi, papaja, ale vsetky maju enzymy - pokial ich tepelne nespracujes.
varenie je zodpovedne za takmer vsetky choroby.

RNG

sarkoidoza sa prejavuje zapalami a vytvaranim nefunkcneho tkaniva=nodulov.
Aj ked nevieme, co to vlastne sposbuje a musi to nieco sposobovat, nielen genetika, ale aj nejaky mikrob alebo ich kombinacia, mozno to adresovat protizapalovymi a silnymi enzymami, ktore potlacia zapaly a odstrania nepotrebne nefunkcne tkaniva v tele vseobecne.
Enzymticke cistenie/odmorovanie aj protizapalove doplnky tu uz boli spominane mnohokrat, pripadne si ich mozes najst aj na Google.sk pod RNG, enzymi, odmorovanie, zapaly, ine zapalove choroby a podobne klucove slova.