nanočastice MF59

draci_zub

Výrazná schopnosť nano-častíc ničiť bunky, ako je napríklad "pomocná látka" MF59 vo vakcíne proti chrípke, sa zakladá na známej skutočnosti, že transport medzi bunkami v orgánoch a tkanivách prebieha pomocou častíc tejto veľkostnej kategórie a že bunka nedokáže rozlíšiť "vlastné od cudzích". Vniknutím nano-častíc do bunkových stien sú tieto poškodené a bunka je zničená.

Nano-čiastočky sú také malé, že na základe svojich atomárnych príťažlivých síl majú úplne iné vlastnosti, než aké majú vo svojich normálnych rozmeroch, a preto v technike a chémii ponúkajú úplne nové fantastické možnosti. Od škandálu s azbestom je na druhej strane známe, že tieto čiastočky, meracie milióntinu metra, na základe svojich enormných príťažlivých síl prederavia a zničia všetky typy buniek, s ktorými prídu do styku.

Ak sa už raz dostanú do tela, putujú za neustáleho poškodzovania a ničenia buniek, ktoré zasiahnu, vždy k miestam s najväčšou spotrebou materiálu a energie. V konečnom dôsledku sa tak jedná o nervovú sústavu a mozog. Na svojej ceste k nim za sebou zanechávajú takzvané nešpecifické zápalové reakcie, t.j. neustále ničenie buniek a pokusy tela ich znovu vybudovať.

To vedie k tvrdnutiu postihnutých orgánov, pretže je vyvedený z rovnováhy metabolizmus a funkcie takto zasiahnutých firoblastov. Firoblasty vytvárajú základnú substanciu, matricu, v ktorej sú zabudované všetky bunky. Funkčná matrica je predpokladom fungujúceho metabolizmu. Medicína nazýva tieto javy spôsobené otravou fibróza. Následok: zlyhanie orgánu.

Telu sa darí časť nano-častíc na ich ceste k mozgu viazať. Tieto zápalové novotvary v tkanivách, ktoré bývajú s obľubou diagnostikované ako rakovina, aby sa dali ľudia ľahšie poškodiť a zabiť, medicína nazýva cudzorodé granulómy.

Tieto nano-častice prerušujú nervové dráhy a vytvárajú v mozgu trhliny v spojoch medzi nervy vzostupnými a zostupne. Následky: únava, poruchy koncentrácie, spánku a dýchania at po ochrnutie, dusenie, skleróza multiplex, Parkinsonova či Alzheimerova choroba, atď, o ktorých sa teraz tvrdí, že ich spôsobuje fiktívny vírus H1N1.

Častice s nano-veľkosťou (1 nm = 0,000000001 m) sa v tele spájajú s bunkovými membránami. Ako dokazujú novšie štúdie z Číny a Japonska, akonáhle sa dostanú do tela, sústavne ničia bunky. Ak sa raz spojili s bunkovou štruktúrou tela, nedokážeme ich už nijak odstrániť. Moderná medicína hovorí prikrášlene o "vytrvalej zápalovej reakcii".