predaj...cez internet..

jajka 365

no lebo som mala 200plysakov a ine nechala 7 dni a potom zase 7 dni a 3 sk od jedneho atd .. tak uzas sa to nazbieralo a stalo sa mi aj to ..Ze som nahodila nechtiac ten isty 6 krat a ked sa zmazal tak som prisla na to ze ..Platila som za zadanie ale aj za zmazanie atd.. aukro už nie nic nepredala a este aj platila...whe dikes..zebra viem kuklasom ho dala som to na baros tam este..no dikes vas vestkym...

whee_ee

jajka, teraz som to preštudovala a pri úspešnom predaji chcú nejaké provízie, v podstate sú to ale smiešne sumy, preto neviem, prečo ti prišlo až 20€ :-O fú, ale dík :)) všade je bordel.

jajka 365

ja som to dodrzala aj velikost fota ..A po 7 dnoch ako to skoncilo mi prislo 600sk zaplatit .Preto nevim co som tam dala zle tak aukro už nie dikes..

whee_ee

ja mám aukro a neplatila som nič.. určite je to zadarmo, pokiaľ dodržíš pri inzercii veľkosť fotiek atď :)

tak nemáš zač a drž sa;) :)

jajka 365

aukro som pred pol rokom platila tak teraz som už radsej ani nekkukla to tam to bolo 3 sk tusim..whee dik pozname sa ...Som rada ze este sem chodis...idem si to rychlo hodit ..Lebo macca to potom zmaze...Hej v utajeni som..

whee_ee

na aukro.sk je zadarmo, len ti do týždňa cca pošlú heslo :) takže treba počkať chvíľku, ale inak všetko zadara...

hm, ešte mi napadá bazos.sk , to je tiež tuším bez poplatku a na mimibazar.sk si môžeš tiež zadarmo vložiť produkty, ale keď máš platené členstvo, má to svoje výhody atď...