moja menstruacia

Príspevok v téme: moja menstruacia
tanicka-kla

no ja uz som pisala jednemu ginekolgovy rastovy ale on mi nic potom nenapisal jedine 1 krat a to uz mi vobec nenapisal neviem co mam robit mam krami teraz boli ma brucho ako vzdi a teraz som sa zobudila abolo vsetko krvave co mam robit som s toho znicena nicoho sa mi nechce a este tento stvrtok letime do anglicka a potom 29 do francuzka mamma mi kupila aj vytamin e ale neviem ci to pomoze lebo mna pri tom bolieva niekedy brucho niekedi sa citim zle a vzdi ked to dostanem mam to strasne dlho neviem co mam robit bola som s tym u ginekologicky ale len jeden krat no 2 krat ale ten druhy krat som sa jej nechcela ukazat tak som jej vynadala a sli sme prec a 1 krat mi robila ultrazvuk ci nemam nahodou polip alebo este nieco neviem a neviem co mmaterz robit mama chce abi som chodila len ku hentej ginekologicke ale ja cem ineho mladeho inekologga ô poradte mi prosim . dakujem.

vevericka

ako kazdy niekedy spravi preklep, ale toto som musela precitat 3x, aby som pochopila, co vlastne chce..
ak mas 18 mama ti nemoze nutit gynekologa ziadneho, mozes si sama vybrat..ak nemas este ani 15 mala by si mat detskeho gynekologa..
no, ale bez vysetrenia ti lekar tazko urci diagnozu.

jajka001_

preložím ti to :) že má bolestivú a dlhotrvajúcu menštruáciu a chce inú doktorku, resp. mladého doktora
tanicka , ked sa nechces lekarke ukázať tak ťa asi ťažko vyšetrí. lekárka sa ti prečo nepáči? ak je príliš hrubá povedz mame že sa jej bojíš a môžete lekára zmeniť. ak ti to mama nedovolí tak vydrž s tou čo máš.

jajkafr

tanicka
koľko máš rokov? lekára si môžeš vybrať sama nikto ťa nemôže nútiť aby si chodila k tomu, alebo inému...
čo sa týka tvojej menšruácie ja som mala niekedy tiež strašne silnú menštruáciu a neskutočné bolesti bývalo mi tak zle, že počas menštruácie som musela ležať lebo keď som vstala hneď som odpovadávala... časom to prešlo nebrala som na kvôli tomu žiadne lieky... zmierniť sa to dá antikoncepciou ale zbytočne by som nezaťažovala organizmus liekmi ak nemusím...