milujem svojho žiaka

Príspevok v téme: milujem svojho žiaka
simonka

Ahojte, viem že je to otrasne čo tu idem písať ale som sa zalúbila do svojho žiaka kt. ma len 19r. a ide maturovať. Ja mám 25 a som takmer čerstvá absolventka a učím 2roky. Je to strašná situacia. Viem že ani ja jemu nie som lahostajna. Kade chodím tak na neho myslím, som v tomu po uši. myslí ma neho ako na muža a viem že je to choré.Poradte ako z toho vyklučkovať a zabudnúť. Hoc moj instinkt mi vraví zbal ho a p.....ho ja ho chcem Som vadna??

xx

hm :-) ja mam tiez 25 a moj priatel bude mat tento rok 19. chodime spolu skoro 3 roky.. vekovy rozdiel nepocitujeme ja by som radila pockat dokym zmaturuje, aby neboli problemy v praci a potom... :-)

mary33

ja mam priatela o 18 rokov starsieho a zijeme normalne spolu a tuzime mat aj babo ja mam mimochodom 18 rokov a nevadi nam to aj ked ludia na nas zazeraju nam to je jedno a zoznamily sme sa ked ja som robila ako casnicka vo viedni a isla som do jednej krcmy a kamoskou a on tam bol bola to laska na prvi pohlad pobozkali sme sa a potom vyse pol roka nic medzi nami nebolo ja som mala strach aj ked on kazdy den za mnou chodieval do roboty a pozrite on je cernosko a zacali sme spolu zit a klape nam to moja rodina nebola proti tomu lebo ked ho spoznali padol im do oka a lubime sa tak ti drzim palce a zbalho co ak ti ho preberie niaka ina co potom necakaj drzim palce

sunnysweetie33

ked som chodila na stredu,moja ucitelka sa zalubila do svojho ziaka..bolo to o to horsie,ze to bola cirkevna skola..ona bola od neho o 10r. starsia..ale on to zacal,do pisomiek jej vypisoval,ze ju lubi a ze je pekna..po stuzkovej to zacalo medzi nimi akosi iskrit a dnes uz maju 2rocne babo :)
on odisiel,skoncil skolu a vzali sa..a su spolu strasne zlati a stastni..ale zas,ten chalan je na vyssej urovni,ako jeho rovesnici..mozno preto si tak velmi zapasovali..ak to myslis uprimne a nie len ako pobavenie,ja by som mu nacrtla,ze sa mi paci..si o 6rokov starsia,to nie je az take zle..

jana2

No tak ja poznám minimálne dva podobné prípady :
Jedna bola vychovávateľkou na intráku,vekový rozdiel 6 rokov,zaľúbili sa,zobrali sa,majú tri dcéry,postavili dom a všetko je OK.
V druhom prípade sa profesorka zaľúbila do študenta večernej školy mladší o 12 rokov=láska,manželstvo, dieťa.. ale už nie sú spolu.
Ale aj tak sa pripájam k tým,ktorí radia,aby ste svoju lásku zverejnili
až po maturite.Ved je to iba pár mesiacov...

Nikuska91

Urcite niesi vadna...to sa ti len zda pretoze ho ucis.Ved je polno takych vztahov co sa na diskoteke zoznamili a az potom zistili kolko je medzi nimi.Ty mas len smolu,ze ste sa nespoznali na diskoteke,ale v skole...je to uplne normalne a co ty vies-moze to byt aj pekny vztah.Drzim palce! :)

lina

Ahoj. Mám priteľa, ktorý mal tiež vzťah so svojou učiteľkou. Neviem síce všetky podrobnosti, ale jedno viem, bol tiež maturant a veľa ľudom prekážal ich vzťah. Nakoniec ho ani nepripustili k maturite a vyrobili mu aj pár problémov s ukončením maturitného ročníka. Chcem ti iba poradiť, počkaj ešte chvíľku, lebo ľudia nie sú slepí a už vôbec nie hlúpi.