Nebaví ma takýto život

Príspevok v téme: Nebaví ma takýto život
horalkaaa

je mi na nič z toho že budem mať 19 a vôbec neviem čo so sebou, so životom,,,,, Som úplne sama, sama ako prst, nemám nikoho komu by som sa mohla zdôveriť, vyrozprávať sa, poradiť, mať v niekom oporu a naopak byť niekomu oporou. Viem že je to všetko moja chyba, ale čo robiť? vlastne keby nemám internet, nemám žiaden kontakt s okolitým svetom. Je mi zo seba zle, všetky tie pocity ma tak ubíjajú že sa mi ani nechce veriť že vôbec ešte žijem

Fidelity

tiež ma nebaví život.. častokrát nevidím jeho zmysel a ani žiadnu "aspoň trochu fajn" budúcnosť..
kamarátky si našli priateľov a kašlú na mňa - ozvú sa len vtedy, ak sa potrebujú z niečoho vyžalovať a prehodiť tak svoje starosti na moje plecia..
mám síce priateľa, ale nechcem ho deptať týmito svojimi pocitmi.. niekedy mi to unikne, vyplačem sa pri ňom a je mi lepšie.. ale nechcem stále len fňukať, radšej trpím sama so sebou..
tiež mám pravdepodobne sociálnu fóbiu, v detstve som mala pár nepríjemných zážitkov s cudzími ľuďmi, tak je pre mňa zaťažko vyhľadávať nové kamarátstva a často sa vonku necítim príjemne.. a aj nízke sebavedomie, nie som ani pekná, neverím si.. a cítim sa pod "nevysloveným" nátlakom - všetci ma berú ako silnú osobu, čo všetko vždy super zvládne, čo sa o všetko vždy postará.. stres, smútok, hádam aj depresia.. na raňajky, na obed aj na večeru :(

žmurko

A tak to si vystihla, ja mam 25 a tiež ma nic nebavi, mas sice frajera ale chyba mi niekto s tym sa možem porozpravat, mam sice kamosom a kamosky ale mne chyba niekto ako som ja lebo oni su na inej vlne ako ja.Asi cloveku chyba spriazdnena dusa, lebo inak ho nic nebavi. Rada hore najdi si kamosky ale kde hladat, nebavi ma vypisovat s hoci kym.

karkulka55

d.den môj problem počiva v tom že nie som spokojná zo svojim životom a čo je najhoršie ja nie som spokojná sama zo sebou som zufala z toho aká som labilná nešikovná nie som schopná nič sa naučiť ani vodičak si neviem spraviť ako si pomôcť?

lucka 18

ahojky ...ako vidim niesom sama ties by som sa chcela niekomu zdvoverit :( mat pri sebe vzydy nekoho kto mi bude rozumiet

tyjamy

..rybizla...je mi luto ze mas take trapenie...toto co si napisala...by si tu mali vsetci ti mladucki..co ich zivot uz teraz nebavi..a citia sa tak a hentak...precitat...a zacat si vazit ze su zdravi !..tebe..a tebe podobnym..co sa skutocne trapite...to musi zniet asi velmi hlupo...vidis...aki su ludia..maju tak vela..a nevedia co s tym..a pritom su vseliake moznosti...len by sa mali "nakopnut"...a nieco pre to urobit...aby sa ich nudne zivoty zmenili a uzivali si zivot...zelam ti...aby si aj v tej tazkej tvojej situacii nasla aky taky pokoj v dusi...a pekne ta pozdravujem a citim s tebou

rybizla

ani mna nebaví môj život a mám 24 ty len 19.a okrem toho mám kopu zdravotných problémov,a stále viac som odkázaná na pomoc iných pretože sama nie som schopná urobiť už nič.časom zostanem nehybne ležať a čakať na pomalú nekonečnú smrť.tiež som sama ako prst nemám žiadnych priatelov a tiež internet je môj jediný priatel a kontakt s okolitým svetom.tak kto je na tom horšie?predstav si môj život a porovnaj ho so svojím a zistíš že nie si na tom až tak zle.život ktorý sa točí iba okolo lekárov,samoty ,bolesti a útrap to je skutočný kríž.je toto vôbec život?načo žijem?nevidím zmysel svojho života lebo trápim sa ja a trápi sa aj moje okolie teda moji rodičia.
pre AdamKrt nieje to také jednoduché nájsť si priatela alebo kamarátov ak máš spackaný život a problém zoznámiť sa.

kudrlinka

akoby som čítala svoje vlastné myšlienky... Takto sa cítim aj ja a raz som to tu tuším aj písala :) ja síce mám priateľa ale ten je vkuse v práci, ale aspoň niekoho... Napíš odkiaľ si, niečo bližšie o sebe, ako aj email alebo čo a kopu ľudí sa ti iste ozve =)