Neviem si na seba odhadnuť odtieň make upu

Príspevok v téme: Neviem si na seba odhadnuť odtieň make upu
dada456

Každy make up alebo puder čo som doteraz mala na mne vyzeral ako maska, buť priliš bledy alebo tmavy, potom zase velmi ružovo alebo velmi oranžový. Žiaden nevyzeral prirodzene ako "koža". Mam dosť bledy krk a ak si dam ten najbledši odtien tak som ako smrtka bleda a ak si dam trošku tmavši už tam je vidieť rozdiel medzi krkom a tvarou a je to ako maska. Musim si na seba niečo davať kvôli flakom po akne inak by som najradšej nepouživala nič. Ďakujem za rady.

lulumba12

Mala som rovnaky problem - ak sa da zozen si vzorky a uvidis, ktory odtien ni nerobi efekt masky a ked nie,tak si rozotri make up nie na predlakti, ale na chrbte dlane a ked ti farba splynie s pokozkou, je to ten pravy :)

hraskulca

Ja mam uplne ten isty problem a uz to kaslem,na nedokonalosti hodim korektor..a inak sa snazim najst prirodzeny make up bez velkeho krytia,len aby plet rozziaril...rozmyslam nad Boujois Healthy mix..mate niekto skusenosti s nim?mala som uz ten 10h sleep effect bol uzasny.ale nevydrzal moc a nezmetnoval nic skor naopak.dakujem