prečo sa mi takýto sen opakuje??

estel

Sny nam hovoria veci o nas,lebo vychadzaju z nasej hlavy, ukazuju nasu psychiku. aspon ja mam taku skusenost. Tiez som mala par snov ktore sa opakovali roky...
O tebe myslim, ze velmi neveris ze ta ma niekto rad, a ked aj ano, tak vstrachu ze urcite ta jedneho dna mat rad prestane. TAk????
Skus prist ns to co ta trapi v realite, a ked sa ti to podari prekonat, tak aj tie sny pojdu...

bibba

jajka...
ano podla mna mi ten sen ukazal len to, ze to neni muz pre mna (lebo naozaj neni), no a ano, sny su vzdy take nerealne a prehnane...

jajka001_

bibba - mozno sa pohadate alebo vznikne nejaky konflikt a nieco ti povie alebo spravi co sa ta dotkne. taketo sny zvyknu prehanat. moze to byt upozornenie, aby si si to tak nevzala k srdcu a nebrala to prilis osobne. nemusi to byt ani vidno, napr budes cakat ze nieco spravi a on to nespravi, budes cakat ze si ta vsimne a on si ta nevsimne a pod.

Bruno Bruni

Sny nam vzdy nazancuju nieco o nasej vlastnej psychike a nasom podvedomi. Je to velmi dobre na analyzu nasich vlastnych problemov a ich riesenie.
Podla tvojho prispevku si zrejme mala problemy, ktore su v podvedomi uskladnene a stale ta trapia aj ked je uz davno potom. Z hladiska logiky to nema moc vyznam, pretyoze kolektiv v skole sam o sebe je uz davno rozpadnuty, m0ozno si na teba a na vztah s tebou uz ani nikto nespomenie a je to minulost, neda sa to zmenit.
Ten sen ti ale naznacuje aj to, ze si nieco robila zle.Skus v tom sne napr.sa snazit, aby si sa citila dobre, aby si vsetkym dokazala ze si v pohode a tak, proste skus mat pozitivne pocity.Na skuticne vysvetlenie snov je jednoducha metoda: Musis na to ale prist Ty sama co znamenaju.

2DaaD2

najskor zmätenost mozgu :P......asi sa ho bojis.....sny niesu znamenia ze "pozor neco sa stane" ale su iba premietnutie tvojich myslienok alebo predstav.....

bibba

snivalo sa mi vcerajsiu noc, ze chalan ktoreho velmi chcem sa premenil na hrozneho demona a ublizil mi. nevie niekto co by to mohlo znamenat.....??????????????????????

jajka001_

hej , no , je to tym ze sa necitis dobre, problemy vo vztahoch, vsak, tak sa ti to spojilo s tym ako si sa citila ako mala. nic viac to neznamena.

m24

hm, ťažko povedať .. vždy sa našiel niekto, kto ma nemal rád .. na základnej sa mi smiali, kvôli vlasom (ryšavka) a pehám.. ale v devinke už bolo fajn .. a na strednej sme boli fajn kolektív . ale každý sa može schovávať za "klamlive" priatelstvo .
ale v tom sne, proste, aj to cítim, všetci sú proti mne, nikto ma nemá rád. je pravda, že nemam dobré obdobie, psychicky ..