preco JE ZIVOT NESPRAVODLIVY

jajka001_

nedavno mi jeden zatrpknuty chalan povedal ze ja neviem co je to nespravodlivost...to je take hlupe, heh, lebo on si pokasliava zivot ale zli su vsetci tí naokolo, ze ma dodrziavat nejake pravidla, na to je privelky frajer, ale vyhody tych co ich dodrziavaju by chcel mat...a takto to funguje, viete...ze robite veci tak ako sa robit maju, mozno to nie je sranda ale mate na vyber, bud sa bavite a uzivate si alebo makate a setrite. potom ti co si uzivali sa citia zrazu okradnuti ked zistia ze nielen nic nemaju ale premrhali vsetky sance nieco ziskat, lebo tie sance sa uz nikdy nevratia. a obvinuju tych trapkov co sa cely zivot o nieco snazia ze si to nezasluzia lebo ved o co su oni horsi...ako ked romovia vykrikuju ze sa chcu mat rovnako dobre ako bieli, ze nech nie sme rasisti a dame aj im. v zivote to funguje tak, ze ked nieco chces, musis sakra na to makat. ano, aj tak o to mozes prist. ale to su uz ine veci. ked makas a nedari sa ti, a postazujes sa, to beriem, ale nie ze skusis raz, nejde to , tak to zabalis

jajka001_

kafik - alebo zanikneme ako Atlantída alebo Rím alebo vsetky tie vyspelé civilizácie a vsetko co vieme, ostane zabudnuté

kafe

Život je fascinujúci. Zisťovať PREČO sa dejú veci tak, ako sa dejú, podľa akých pravidiel (a či vôbec nejaké pravidlá existujú).. to chce roky a roky spoznávania, čerpania z rôznych zdrojov, hľadanie odpovedí na problémy vo vlastnom živote..
Ja som po dlhých rokoch prišla na zaujímavé teórie (netrúfam si povedať, že TAKTO veci fungujú, preto to furt považujem za teórie).. a na ich základe verím, že všetko v živote (histórii) funguje presne tak ako má, že to smeruje niekam a že život má svoje zákonitosti, ktoré v TEJTO dobe žiaľ ešte vôbec nepoznáme. O takých 500 rokov sa budú deti v škole učiť o našej civilizácii (ktorá sa nám javí veľmi vyspelá) a budú krútiť hlavami nad tým, akí sme boli sprostí a čo všetko sme nevedeli (presne tak, ako si to teraz myslíme napríklad o stredoveku).

tak.tik

jeeeeda aky den zuctovania ??????????? nik netvrdi ze pride den zuctovania je to dlhy proces nieco ako cesta vyvoja noveho .................nie buuuum a je koniec

jajka001_

ziadny Den zuctovania nepride. pride len praobycajna smrt, a to za kazdym jednym z nas. ci zivot bude na tejto planete aj nadalej, to nezistis.

tak.tik

lost
nie len ludstvo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si schopny drzat krok s novymi poziadavkami???

zmenis svoje myslenie? pretoze necestnym nemravnym necistym povrchnym uvazovanim a spravanim sa rutime k zufalstvu depresiam sialenstvu v totalnom poskodeni svojho zdravia i celej PRIRODY
nie len ludstvo ale aj celucky svet!!!!!!
(pokial si to myslel tak ze - zodpovedny my ako ludstvo -suhlasim)
bezvychodiskovost tlaci na cloveka jasnou recou vsetko neschopne podriadit sa je odsudene na zanik

lost

oza, zabudol som, ludstvo sa znici samo..

vola sa to intelektualna singularita..

ked je nieco priliz, az priserne vlemi inteligentne, znici sa to, alebo vytvori inteligentnejsieho tvora, ktory znici ich.

uz sa to udialo miliona krat.
ale nemusi to byt vyslovene vojna alá Arnold Terminator, ale nieco ako:
clovek sa rozmnozuje, aby ludstvo prezilo, clovek rube stromy, aby mal kde postavit domy, clovek vyrube les, zabije tym velmi vlea ineho zivota, zvierat, ich domov. (nie nesmrdi du greenpeace, ale logika)..
co sa stane ak sa pocitace uvedomie, a pomyslia si ze atomy, z ktorych je clovek stvoreny je mozne efektivnejsie vyuzit? (dokonale to iste ako les verzus domy), nemusi to byt hned pocitac (ale moze byt eventualne), moze to byt cokolvek ine co je:
1. silnejsie ako clovek
2. inteligentnejsie ako clovek
3. oboje
4. clovek sam (vid chamtivosť)

lost

tak.tik

svet nie, ten je dokonale krasny, ludstvo - to je ina tema...
co myslite, zasluzi si ludstvo Den Zuctovania ?