ako casto sa nam meni pleť???

Príspevok v téme: ako casto sa nam meni pleť???
kamaria

chcela by som sa opytat ako casto sa vam meni pleť.myslim tým typ pleti???lebo pocula som vela nazorov,ze napriklad niekto mal 17stke normal plet,v 23ke sa mu zmenila na mastnu a na licach suchu atd...tak by ma zaujimalo ako to u vas prebehlo.viem ze je to trapna otazka mozno ale ozaj by ma zaujimalo ako je to aj u inych ludi atd...ja mam 20 a moja plet byvala na tom lepsie ked som bola mladsia tak by ma zaujiamlo ci mam ešte nadej ze sa mi sama vrati niekedy do normalu...

wejka

počas puberty máš určitý typ pleti.. potom sa to môže zmeniť cca po 19 roku a potom po pôrode... samozrejme to ovplyvňuje aj jedálniček a hormóny... a aký konkrétny problém máš so svojou pleťou ?

jajka001_

zavisi od hormonov a stravy a najma genetiky. v detstve som mala normalnu, v puberte mastnejsiu zmiesanu a taka mi ostala, problematicka a neratam ze sa to zlepsi. je lepsie mat suchu plet ale tam sa zas robia skor vrasky.
branim HAK sa mi trochu zlepsila lebo sa tak nemasti. to je ten suvis s hormonmi. tazka mastna strava tiez neprospieva, treba pit vela zdravych tekutin, zeleniny, byt na cerstvom vzduchu, nestresovat sa.