Potrebujem naj kamošku

Príspevok v téme: Potrebujem naj kamošku
Nanuša

od 5 triedy dom mala uplne super kamosku s ktorou som bola stále a vkuse v 8 triede sme si medzi seba zobrali dalsiu nasu kamosku a boli sme vsetky tri uplne THE BEST a tietro prazky ma doslova odkopli a su iba oni dve tej jednej som pomohla v uceni aby neprepadla a ona ma takto odkopla teraz ideme do 9 a bude to rok onicom nemam ziadnu taku s ktorou by som sa vikecala vyblaznila poplakala :( som nadne ste niekto v podobnej situacii ze sa nemte skym porozpravat o urcitych veciach??

bibi1234

Nanusa, su veci, ktore sa nehovoria ani najlepsim kamoskam, na to prides casom, ked uz budes dospela... Bohuzial, doba je taka, ze nemozes verit nikomu... Neboj sa, jedneho dna si najdes partnera, s ktorym budes vystupovat ako dvojica, takze si nebudete zavidiet, nic nevykeca, lebo keby Ti poskodil, poskodi aj sebe... len este musis nejaky ten rocik pockat... drzim palce!!!:O)))

Nanuša

tak to mas uplnu pravdu ja nezavidim mojim kamoskam ved ja mam svoje veci ale stve ma to ze ked im powiem aj svoje tajomstva tak to prezradia :/