Smrad z úst ako s pokazených vajec

dokinka

Zapach z ust alebo odborne Halitoza trapi vela ludi, mozem odporucit Bactoral oralne probiotikum , ktore upravi ustnu mikrofloru a zabvi zapachu z ust a aj mykoz.

Mojarada

Predtym ako absolvujes, podla mna nezmyselne vysetrenia zaludka a das sa na hltanie hadice... ti doporucujem zmenit stravu, zvysit prijem cistej vody-ziadne kupovane vody vo flasiach !!! ale cistu vodu pi, z vodovodu, a to 3,5 l denne. Nepi sladene napoje, zarad medzi stravu vela zeleniny a ovocia a pitny rezim hned po zobudeni si daj 3dcl vody este pred jedlom. Ak to dodrzis problem mas za par dni prec. Ak nie, kup si probiotika a ak ani to nezaberie tak zvaz toho lekara. Ale osobne lekarov nemusim a farmaceuticke jedy nepodporujem.

zajosvk

Tak ako som uz tu niekde cital pricina malo vody. Ale chcem sa podelit ako rychlejsie sa s toho dostat... ja mam to stastie, ze si objednavam Reishi ... no a ked som to dostal siahol som rovno po sporach pilulkach. 3 pilulky ... kazdu po hodine na lacno a prestalo. Napisem aj preco ... Reishi je najzasaditejsia potravina na svete a zasaditost hraje dost podstatnu ulohu ktoru vsetci tak radi podcenuju... vedci prisli nato, ze ak zaludku dodate viac zasaditeho ako kysleho vytvory viac zaludoc. kyseliny... takze tak. zajacviktor@gmail.com

nikki.7

ahojte:))

Ja síce nemám tento problém čo vy,ale viem Vám pomôcť.

Užívala som tráviace enzými LEPICOL PLUS a k tomu dodnes užívam probiotiká LACTOBACILY 5 do SWISS.

Je to super.Užíval asom to,keď som mal aporblém s dráždivým črevom.V malej miere to pretrváva dodnes,ale môžem povedať,že mi to nesmierne pomohlo.Bola som aj na gastre,ale s črevami,pretože ma trápilo pomalé vyprázdňovanie,ale toto mi pomohlo.

Tie tráviace enzými sa užívajú pred jedlom 10 kapsúl a probiotiká ja užívam dvakrát denne.

Snáď so vám aspoň trochu pomohla...

Laco24

ja to zvyknem mať tak že ráno sa s tým zobudím a zhruba tak do obeda to prejde ale dovtedy je to nehorázne hnusné... stalo sa mi to možno druhý krát behom troch mesiacov

AdamKrt

Velmi vela ludi, vratane mna, pije malo vody. Strava v zaludku sa potom zle premiesava, hnije to. Telo produkuje viac kyselny, alebo jej naopak chyba.

Ked som zacal popijat viac vody - kazdu chvilku male glgy, tak sa to zlepsilo.

A tiez som bol na vysetreniach, uzival som vselico. Naozaj, casto staci len ta voda....

Laco24

fuuuuj bože aj mna to chytilo... to tak ked večer pred spaním jem veci ťažké na žalúdok... keby nebolo to vracanie také hnusné z toho čo mám v žalúdku teraz tak vraciam kým by sa dalo ale je mi to úplne odporné

mjanik

ak máš blízko akupunktúru , daj si preliečiť žalúdok-je prehriatý,dobrý akupunkturista vie o čo ide,rýchlo ťa vylieči

RNG

artikel, len malo lekarov predpisuje kyseliny, prave naopak predpisu antiacidy. A tak isto malo lekarov predpisuje enzymi , vlakniny a probiotika. Vysetrenie na gastre je nie teda odstranenie problemu s nedostatkom kyselin, enzymov, vlaknin ani probiotik.
A bez toho kvasenie a hnitie v zaludku veselo pokracuje dalej.