Ako to je?

Príspevok v téme: Ako to je?
sisikdesi

Rozbijam rodinu ak chodim so zenatym muzom, ktory je bezdetny, nezije so svojou manzelkou a ja s nim chodim 2 roky, pricom prvy rok mi tajil, ze je zenaty a teraz druhy rok to ja nemam silu ukoncit, aj ked za normalnych okolnosti by som si so zenatym nezacala, ale po roku vztahu to nedokazem rozbit? Som ja ta, ktora rozbija rodinu? mozno navonok pre vsetkych ano, ale v skutocnosti som obet. On sa rozhodol, ze poda ziadost o rozvod az vtedy, ked ja som zistila, ze je zenaty a odmietla som takto fungovat. Teda ponukla som mu, aby sme to skoncili a vratil sa k nej, ale on podal ziadost o rozvod. ja som nezamenstnana a byvam s rodicmi, on zije sam a ma dobru pracu v inom meste, ale stretavame sa tajne skoro kazdy den pride za mnou. Obcas mam pocit, ze mi z tej situacie preskoci. Cela moja rodina ho pozna, lebo som ich zoznamila, ale teraz o nom nechcu ani pocut. A ja stale prezivam, ze on je laska mojho zivota! Obcas sa na seba hnevam. Som blba?

sisikdesi

Mas pravdu kikusa. no nemam to ako zostit, iba to, co mi povie on. nepoznam nikoho z jeho okolia a za jeho manzelkou nemozem ist a predstavit sa kto som. A manzlestvo sa im rizpadlo, lebo ona ho nutila do cohosi co tu nechcem pisat a on nesuhlasil, tak od neho odisla a viac sa neozvala, kym nepodal ziadost o rozvod.

kikusa33

A prečo nefunguje ich manželstvo? Keď píšeš, že manželka ho stále miluje? Vie on vôbec, čo chce? Nemyslel si, že svoju manželku miluje, keď sa ženil? A teraz to isté tvrdí Tebe. Je si tým vôbec istý?
No to už je na Tebe, aby si sa dozvedela viac, ale ja na Tvojom mieste by som určite chcela vedieť čo najviac o jeho manželstve, prečo začalo a prečo skončilo. A on Ti to stále bude hovoriť len z toho svojho pohľadu... Manželka má určite svoju pravdu.

sisikdesi

Ano, bolo by fajn poznat manzelku, ale nechcem aby o mne vedela skor, nez ich rozvedu. Ona si to totiz rozmyslela a nechce sa rozvadzat, stale ho lubi a chce sa k nemu vratit a teraz sa to skomplikovalao a dlho ich rozvod stoji. A ja nechcem aby ma s niekym zoznamoval, kym je zenaty, lebo ja osobne mam problem chodit s muzom, ktory je zenaty a tazko budem kazdemu vysvetlovat, ze som v tom nevinne. Chcem aby si najprv vysporiadal minulost.

kikusa33

sisikdesi, tak ak je pravda, že by sa k manželke nevrátil, aj keby si ho nechala, tak v tom prípade nemusíš mať ale vôbec výčitky. Oženil sa ktovie prečo... ale nefungovalo im to asi bez ohľadu na to, či si sa "zjavila" Ty alebo nie. Možno keby nie Ty, tak by si našiel inú...
Ale zaujímavé je, že oni o Tebe stále netušia! Na čo ten Tvoj stále čaká? Nemá niečo za lubom? Pretože keď je pravda to, čo tvrdí, že sa k nej nechce vrátiť, tak prečo Ťa tají stále?? A prečo im to vlastne nefunguje? Možno by bolo fajn poznať aj pohľad jeho manželky na celú vec.

sisikdesi

kikusa u nas je to zase tak, ze ja ho stale nahovaram, aby to este s manzelkou skusil, ze nehcem stat medzi nimi, ale on o tom nechce ani pocut, vraj miluje mna a koniec. K nej sa nevrati ani keby som ho vraj nechala. Tak ja neviem... Pre jeho manzelku a jeho okolie to asi aj tak vzdy budem ja, ktora zviedla zenateho muza, ked sa o mne raz dozvedia. Doteraz o mne netusia.

sisikdesi

dakujem baby za podporu. Cudzi ludia to niekedy lahsie pochopia ako ti najblizsi, ktori ma skor odsudzuju, ze si s nim znicim zivot, ze preco si nenajdem slobodneho a tak. To sa tazko vysvetluje preco clovek lubi toho a nie ineho.

kikusa33

Zazila som nieco podobne. Taku istu situaciu nie... Bola som/stale som zamilovana do zenateho, ale on svoju rodinu stale ma a hadam je stastny, takze ja vycitky nemam, kvoli mne sa nikto nerozvadza... len odmilovat sa je tazko, ale to uz je iny problem.
Ale urcite kazdy pozna pripady, ked to ludom v manzelstve prvykrat nevyslo a druhykrat uz hej. Aj rodina sisikdesi by to mala po case pochopit a mozno nanho zmeni nazor.

evelyn998

kikusa zazila si uz niekedy take nieco? mozno ano neviem, ale kto nezazije nepochopi. a je pravda ze on by ich skor mal mat, ale aj vycitky sa ta prepadnu, ale skor ich nebrat vazne je najlepsie, lebo ak sa ich manzelstvo zacalo rucat alebo sa pokazilu uz predtym nez si s tebou zacal, tak netreba mat vycitky