pomoc! - stafylokok a e. coli rezistentné

Príspevok v téme: pomoc! - stafylokok a e. coli rezistentné
inez123

od 10/2008 do 9/2009 som vybrala na mykoplazmovú penuoniu(ktorú lekári nevedeli hneď diagnistoikovať) a helicobactera cca 13 roznych druhov ATB (PNC, amoxicilin, sumamed,ostatné nepamätám). už aspoň 2 roky mám problémy ako alergik s permanentne zapálenými prínosovými dutinami a bolestou hrdla a ucha - lekár len konštatoval, že zrejme mám chronickú infekciu a nič s tým nerobil. na moju požiadavku mi teraz urobili výtery a už som vybrala 1x sumamed a 5 dní ciprinol. stav sa nezlepšil - hrdlo zapálené, bolia klby, svaly, unava, bolesti a výtok z ucha. v noci sa budím na trhavé bolesti v uchu a dutinách. výtery potvrdili masívneho stafylokoka a e.coli v hrdle a dutinách.prosím poraďte ako sa zbaviť týchto problémov.bojím sa, že ATB nezaberajú, lebo som ich užívala veľmi často a veľa .

Peto T

Posilňovať prirodzenú imunitu každodennými vysokými dávkami vitamínu C aj 3x denne 1 gram s jedlom (nevhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa/medi a deficiencii G6PD), viac piť. Selén 200ug denne, zišiel by sa aj vitamín D.

Niektorí ľudia spozorovali veľmi priaznivý vplyv vit. C na astmu pri oveľa vyšších dávkach, aj 10-15 gramov (rozdelených) denne. Najvhodnejšou formou je práškový sodný askorbát alebo prášková kyselina askorbová (bez arbív, príchutí apod), rozriedi sa v nápoji a pije.

Do nosa sa dá masívne kvapkať koloidné striebro (dezinfekcia) alebo silno zriedený citricidal/GSE (napr. 35 kvapiek na liter vody).

AdamKrt

Dalo by sa to likvidovat aj bylinkami.
Podla tohoto citam....:

www.fiftyfifty.cz

Roznu bacilovu haved vraj uspesne likviduju aj Chilli papricky, konkretne latka v nich obsiahnuta - kapsaicin.

Urcite by to nebolo zle mat ako podpornu liecbu k tomu co predpise lekar.