chce ma nechat pre peniaze

janab

Adam Krt,
trošku sa vyznám v myslení a správaní chlapcov a väčšinou ich aj chápem. Vychovala som ,si myslím, dvoch zodpovedných chalanov, takže niektoré situácie som zaživala a trápila sa s nimi spolu..rozchody s dievčatami..tak to bolo u nás veľmi ťažké..mamy to prežívajú spolu so synmi..možno viac chápem preto chlapcov ako dievčatá..A vychovávala som ich ešte v starom režíme, tak´že som neriešila alkohol ,či drogy a tej dobe za to ako matka vdačím..

ta3

tak teraz je mi to uz jasnejsie, chlapec je naozaj v tazkej situacii, uz to mu na sebavedomi nepridava, ze Ty budes mat vyssie vzdelanie a ku tomu vsetkemu este stratil aj pracu a novu nemoze najst, ponizuje ho to, necudujem sa mu, ze to chce riesit takto, jednoducho situaciu nezvladava, hm, teraz zalezi viac na Tebe Fevvaaa, ci sa rozidete alebo nie, ak ho mas rada, ak Ti na nom zalezi, zabojuj o neho, presvec ho, ze peniaze nie su vsetko a ze je bez prace iba prechodne, ak je medzi Vami laska, Vas vztah by mal prekonat tuto nelahku situaciu

AdamKrt

Myslim, ze

janab Dnes 13:22

to vystihla uplne trefne. Skoda, ze podobnych rozumnych nazorov nevidiet u mnozstva zien viacej...

janab

Chlapec má existenčné problémy, to je ten dôvod, prečo navrhol rozchod. dohodni sa s ním, že rozchod nebudete teraz riešiť, že ho miluješ a nechceš sa s ním rozísť a že ťa to trápi. Jeho problém je aj tvojím problémom. dohodni sa s ním možno aj na nejakej prestávke, kým sa psychicky nepozbiera, alebo kým si tú prácu nenájde. Myslím si, že on je psych. na tom dosť zle. Chlapci to znášajú veľmi zle, ked nemajú prácu a peniaze, sú ponížení, že zlyhali a že nemajú právo ani na lásku. Treba si v kľude sadnúť a porozprávať sa o vašich citoch. Ak ti povie, že ťa nemiluje, tak to je zase niečo iné, to už ty musíš riešiť sama so sebou.,ale rozprávať o tom treba..predsa sa nevzdáte lásky len preto, že prišiel v živote problém..ten problém má každý tretí slovák..

milli11

Mysli vsak na to, ze ten, co navrhne rozchod, je vzdy viac na koni ako ten druhy. Asi sa vazne boji, ze by nezvladol, keby si sa s nim rozisla neskor ty.
A co, ze nema vysoku skolu? Nech si najde hocico, ved to nemusi robit do konca zivota a kym bude v tej praci, bude zarabat aspon jejake peniaze a medzitym si moze hladat nieco ine. Aspon je aktivny v hladani?
Ja som uz tu pisala svoju skusenost. Cize z mojho pohladu je na 90 percent zrejme, ze chce rozchod. Radsej sa s tym zmier, bude to menej boliet. Ked niekoho milujem, nevzdam sa ho tak lahko. Nema nahodou inu, tajnu milenku? Aby si potom nebola prekvapena, ze ho uvidis chodit s inou, hoci bude nadalej nezamestnany. Som strasna pesimistka, ale zivot ma toto naucil.
Podla mna ta chce nechat, ale chce to urobit tak, aby si mala pocit, ze vlastne on sa obetoval. Lepsie je pripravit sa na to najhorsie. Ja by som takehi chlapa nechcela, co sa ma tak rychlo vzdava. To pri kazdom probleme bude cukat? Ved je plno ludi bez prace a urcite sa preto nerozchadzaju. Pravdepodobne ma ta rad, ale nemiluje ta a nechce byt s tebou. Mne to pri jednom byvalom trvalo asi 1-2 roky, kym som to pochopila, sama pred sebou som ho ospravedlnovala, preco nemoze byt so mnou (vela prace, 90 km vzdialenost medzi nasimi domovmi) a potom som zistila, ze keby chcel, bol by so mnou a nevyhovaral sa, (teraz je s inou, ktora je, nahodou, z toho isteho mesta ako ja, zrazu mu nevadi cestovat tych 90 km, aj castejsie a aj pracu si zariadil tak, aby mal viac casu na nu).

fevvaaa

..dakujem VAm za vase nazory..ide o to, ze on nema VS, takze ma problem si najst taku robotu, ktora by bola aspon trosku zaujimava a bavila ho. bez prace je uz skoro rok. snazim sa ho podporovat ako sa len da, lenze ja teraz studujem na vyske a nemam nikoho, kto by mu vedel nieco dohodit.. uz som mu viac krat hovorila, ze mne je to jedno, ze mi nekupi to, alebo ono, nic od neho nechcem. posledne dni mi je do placu z toho vsetkeho. on sa vyjadril, ze lepsie mu je nechat ma teraz, ako keby som mu povedala o rok, ze ma to s nim nebavi..a teraz neviem, ci sa tak lutuje, ci sa hanbi predo mnou, neviem co mam robit:(( teraz sa trapim, aj ked by som nemala, lebo on ma problemy a ze ja sa nemam zatazovat, no nie je mi to jedno, ze je mu tak ako je, no ked sa rozideme, tak sa moje trapenie urcite neukonci, skor naopak.......

AdamKrt

Mile damy a slecny. Vobec Vas nenapadlo, ze to moze mat aj iny dovod ?

Chlap o sebe pochybuje. Niektore zeny su take, ze cakaju od chlapa, aby sa o vsetko postaral, financoval atd.

Teraz si predstavte, ze strati pracu, jeho zdroj prijmu je fuc. Ako sa ma citit, ked jeho priatelka ma take a onake naroky ? Tak si povie, ze mozno ho ona opusti skor, pretoze je bez penazi a tak, aby sa netrapil urobi prvy tah.

Skor dufa, v akom svetle sa teraz ukaze priatelka. Bud nic nepovie, alebo ci sa ho zastane a nebude jej to vadi. Myslim, ze to moze byt tak, ze on chce pocut len slova utechy, ze na tom az tak nezalezi a nejak to zvladnu spolu.

Skutocny priatel/priatelka, sa ukaze nie v dobrych casoch, ale az, ked je zle... ;-)

usiko

podla mna psychologicka hra z jeho strany....takto v tebe vypestuje potrebu sa on viacstarat a podporovat ho, lebo vie, ze sa ho vzdat nechces. Takisto v tebe vypestuje pocit, ze je cestny, a 'velky clovek' , ked ma take myslienky....treba ho hnat do prace....nech nevymysla.....