Triaška z kávy

StanleyH

je to ta kava,, preco pisjes kavu ked su aj ine formy? kava ta rychlo nabudi ale rychlo to klesne a si ako na hojdacke. skodliva je aj na lacno ako ranajky. Ak chces tedy pit kavu tak jedine zelenu, ta obsahuje antioxidanty. Kava je velke prekyslovadlo organizmu

Maros 75

Nepi kavu ak to to robi problem!!!
Ja ich denne vypijem zhruba 7-8 ,ale nie kazdy to znasa rovnako ci lepsie ako ja!!

tibco2

može kawa mi robiť problemi pri epilep či zvišivaniu ich prosim odpoveť a či je lepšie piť 3v1 ako hriadne kawy

vsevedka

Chcela som cafeziu osobne skusit, ale nie som z vychodu a na ich stranke odkaz na e-shop mi proste nefunguje, cize neda sa mi objednat, len si nvm predstavit prichut kavy spojenu s bylinkami. Ja si robim proste svoje kafco z Jakobsky Velvet a v restikach si davam zasadne presso.

Inac aj ja som mavala tiez po kave slaby tras navyse spojeny so silnym busenim srdca, ale nakolko som sa svojej kavy nechcela vzdat a ine alternativy som odmietala, zacala som svoj organizmus na kavu privykat tym, ze som zacinala davkovat kavu od minimalnych mnozstiev (zalievala som si spociatku do mokka hrnceka mnozstvo snad mensie ako pol malej lyzicky a postupne som kazdy den pridavala). Dnes si mozem urobit kavu aj s 2 lyziciek a v pohode, bez nejakych postrannych ucinkov.

Ved dnes i internisti prehodnotili svoje niekdajsie zakazy kavy "srdciarom" a kavu v mnozstve 1-2 salky denne povoluju. Kofein uz nie je taky strasiak ako kedysi, su zname jeho protektivne, ci antioxidacne ucinky pre organizmus. Navyse kofein sa nachadza nielen v kave, ale i v ciernom a zelenom caji, iste mnozstva obsahuje i kakao.

Dennniska

Poradit, zial, neviem, ale mam podobnu osobnu skusenost. Tiez po vypiti kavy som pocitila triasku po celom tele, potom som sa kavy vyhybala, neskor som zistila, ze tie male kavy 3+1 mi nerobia zle, nakoniec sa zo mna stala kavickarka, ktora za den vypije 3-4 pressa a na triasku si uz ani nepomyslim. Neviem, co bolo dovodom a preco som predtym kavu nezniesla a teraz uz hej

Igor001

Mal som problém s traslavostou ruk po kave ale nevedel som bez nej byt, tak mi poradili toto:

www.cafezia.sk

, chotovo super, stimuluje mozog a ukludnuje... pijem take 2 salky denne a OK. Pije aj mama, pretoze ma podobny problem, ona bola vsak nervozna cely den z kofeinu. teraz uz nie je :)

janab

čo ja viem, tak enzýmy, ktoré štiepia v pečeni kofein, či alkohol, tak to je myslím genetické a nedá sa to nejako nadopovať..proste nemôžeš kávu..ja môžem kávu len ráno, keby si dám ešte jednu okolo obeda, tak v noci nespím, ale čo je horšie, celá sa akoby trasiem a som nepokojná..a to isté mi robí aj alkohol..a tieto symptomy má aj môj syn, takže sa to dedí..

rew

Funtomas> aj mne byva z kavy zle, a to nemam problemy s tlakom, mam ho skor nizsi. Urcite skus zeleny caj, u mna celkom zabera :) aj caj T-kick od pickwicku je super (pijem skor prilezitostne takze neviem porovnat vedlajsie ucinky s kavou :)) proti unave by mala pomoct aj guarana, kupis v lekarni v tabletkovej forme