AKNE, červená pokožka

Príspevok v téme: AKNE, červená pokožka
Kika.FUN

Zdravím
s akne mam problemy už strašne dlhu dobu (asi od 12-13 rokov), dnes mám takmer 18 a je to čoraz horšie a horšie.. stravujem sa pomerne zdravo, tmavé pečivo,strukoviny, vlákniny, vyradila som červené mäso, vyhýbam sa sladkostiam, pijem veľa a hlavne čaje a čistú vodu... avšak nepomáha mi absolútne nič.
Kožná mi neustále predpisovala nejaké krémiky, skinoreny, zinerity a iné vodičky ktoré vôbec neúčinkovali ... teraz posledne mi teda predpísala gél isotrexin... začervenala sa mi z neho strašne pokožka, keďže je suchá, takže som ho po mesiaci prestala používať.. následok mi však ostal :/ už nemám len vyrážky, ale aj veľa červených fľakov a kompletne celú tvár začervenanú... a oproti krku to je neskutočný rozdiel a strašne to svieti !
Vypadám čudne :/ a ešte ked sa trochu viac začervenám, tak sa ma len všetci pýtajú, čo mi je :O
Kožná mi na to predpísala Rozex krém.. kúpila som ho a.. neviem či mám teraz ľutovať zbytočne vyhodených 6 eur.. dočítala som sa že väčšinou ľuďom skôr uškodil, okrem toho je určený pre dospelých a na liečbu rosacei, a preboha, to mám pocit že ja nemám..len proste už mám dodr...banú pokožku, rozcitlivenú, začervenanú...z užívania toľkých kravín na xichte, ale určite netrpím rosaceou, nemám popraskané žilky ani nič, len proste červenú farbu pokožky ! čo robiť... ? užívať to? dokonca mi aj naďalej povedala že mám užívať ten isotrexin..ale len každý druhý deň.
Neverím že mi to nejak pomôže, chcela som ísť do aknenorminu (roaccutane) ale jedna vec že mi to kožná nechce predpísať a vec druhá.. bojím sa vedlajších účinkov a toho, že by mi po liečbou roaccutane mohli ostať nejake doživotne nasledky... okrem toho mám momentálne tu pleť fakt strašne červenú a... vela ludí píše že po roaccutane ostali červený a fľakatý, no čo by ten liek somnou urobil ani nechcem vedieť... má niekto nejaké rady ? prosím, som zufala :(

krevetka.p

mne velmi zlepsil stav pleti dado sens pur derm tonovaci krem a ukludnujuci akutny krem probalance. sice to trvalo par mesiacov, ale tak akne som trpela niekolko rokov.

mato_X

dobry den ... prosim o pomoc ... mam niekedy cervenu pokozku a nechcem ju mat ... vadi mi too velmiii ... nepijem iba fajčim ... je nejaky liek na to čo mozem kupit v lekarnii ??? ... dakujemm ...

ewa35

Ahoj,mám podobný problém, s ktorým zápasím už od puberty, teraz mám 35. Vyskúšala som už množstvo krémov a mastí predpísaných dermatologičkou, ale bez zlepšenia. Momentálne chodím na liečbu IPL/intenzívne pulzne svetlo/. Zaujal ma príspevok o koloidných prípravkoch a určite ich vyskúšam, len na koloidne.sk som zatiaľ nenašla nič o tom, či je možné a vhodné užívať všetky/zinok, striebro, medˇ/ sučasne. Ďakujem za radu

avidko

Ahojte , na akné som trpel veľmi dlho ešte aj v 35tke som mal a hanbil som sa za to. Pritom som skúšal rôzne prípravky , krémy nič nepomáhalo.
Tak mi moja dermatologička odporučila koloidne prípravky ako zinok, striebro, med a aj aplikátor Rozprašovač s koloidným striebrom.
Pri prvej aplikácii som pocítil že by to snáď teraz mohlo vyjsť a pomôcť mi nakoľko som mal príjemný pocit.
Teraz už prešlo takmer 90dni a akné už nie je ani pomaličky vidno. Som veľmi spokojný a vďační za tuto radu , nakoľko je to na nezaplatenie.
Pre tychco chcu vediet viac odporucam navstivit stranku Koloidne.sk pripadne aj ich forum.

KatyPerry

mne pomohla annemarie borlind. zavolala som im, opisala moj problem a poradili mi seriu urcenu presne na moj problem.

bendži

Napíš na zdravakrasa.sk - popíš svoj problem a odporučia ti vhodnú liečivú kozmetiku z antialergickej kozmetiky AA.

radapreteba

Vyskúšaj si pozrieť radu Dermakozmetiku Probalance od Dado Sens (je to prírodna kozmetika). Je určená presne na tento problém, lieči aj Rosaceu. Za vyskúšanie nič nedáš. Ja užívam celú radu a musím povedať že to výrazne pomohlo. tak držím palce.

kika123456

vyskusaj repikove a harmancekove zabaly. ja som pouzivala dermakozmetiku Dado sens, tiez bez chemii, je to vylucne na mastnu problematicku a aknoznu plet. je to seria od jednej nemeckej znacky. pouzivala som gel, toner aj tonovaci make up. gel mi robi lepsie ako krem. treba ti hlavne liecivu kozmetiku bez umelin. skus pozriet www.prirodnakozmetika.sk

ayurveda

viem,ake to je zufalstvo s kožným problemom.na kožnom len maste,...,nič nepomaha.mam prirodnu rastlinnu kozmetiku
zo sri lanky,žiadna chemia,iba priroda.
na alergie,akne,flaky na koži,atd.
ak chces,napis auyrveda.sk@gmail.com

lenkaa123456

ja mam tiez taky problem s cervenou pletou. teda od kdedy plet uz nedrazdim vseliakymi chemikaliami a pouzivam iba prirodnu kozmetiku tak je to lepsie o dost. ale tiez som mala tvar ovela tmavsiu a cervensiu ako krk