Vichy, Eucerin, Bioderma, Biotherm....

sydney

musis sama vyskusat,kazdemu sedi nieco ine,ja som toho tiez poskusala - a ostala som verna vichy. viem,je to drahy krem,ale jediny,ktory zabera (mam suchu a velmi citlivu plet). este la roche posay je fajn,ale nie tak fajn ako vichy :) chod si do lekarne vypytat vzorky najrpv

michaela23

Odporucam najprv zohnat si vzorky az potom kupovat. Aj ked sa dost tazko zhanaju. Ak nakupit tak jedine cez internet kde sa daju zohnat lepsie ceny..

helus_59

Kvalitné prípravky sú napríklad aj z Aloe vera v kozmetike, ktorú však nekúpite v lekárni, ale len priamo v sklade spoločnosti v Bratislave, ktorá ponúka veľmi kvalitnú kozmetiku na ošetrenie pleti.

gabster

ahojte, ja som pouzivala La Roche Posay, mam citlivu plet, a suchu, tiez som musela otestovat toho viac, bola som spokojna. ale najnovsie som sa dostala ku kozmetike Annemarie Borlind, je to BIO kozmetika, u nas ju dostanes kupit na par miestach, naj ceny, co mam zatial prehlad su na -odkaz odstránený- a dokonca mi poslali aj vzorky a dalo sa s nimi poradit, co je super, mala som moznost si otestovat viac druhov. maju velmi dobru DERMAkozmetiku na rozne problematicke typy pleti, od aknoznej az po suchu,... skuste pozriet. priatel pouziva PURderm a tiez si pochvaluje. ja to mam uz par mesiacov LL sadu a som velmi velmi spokojna, mozem len odporucat. treba vyskusat a co sa tyka cien, tak su vseliake akcie ale urcite porovnatelne s kozmetikou v lekarnach a aj lacnejsie a ja som si vsimla, ze pouzivam skoro polovicne mnozstvo, takze to aj mam dlhsie, takze aj po tej stranke sa to urcite oplati.

jajkafr

nikav
sama musíš prísť na to čo ti robí dobre... ja osobne používam krém od La Roche Posay je to jediný krém za dosť dlhé obdobie, ktoré u mňa nevyvolal ekzém... okrem toho je celkom v pohode aj Eucerin vyrábajú radu pre atopikov, je lacnejší ako La Roche Posay, je bez parfumácii takže má divný pach, ale na pleť je celkom dobrý... všetko sú to drahé krémy, preto je dobré vyskúšať najprv vzorku... alebo ak poznáš niekoho kto robí z kozmetikou Mary Kay objednaj si krém radšej tejto značky... tie kočky, ktoré robia s touto kozmetikou musia zákazničke najskôr otestovať krém, ktorý jej vyhovuje a následne ho objedná... ak po čase zistíš, že ti krém nevyhovuje môžeš ho vrátiť... nesmie byť použité viac ako 10% či ako to je... držím palčeky