Chrbát,ramená

laska je tu

Ja to mam v tomto obdobi takisto ako aj mojich dalsich min. 5 kamaratiek ...podla mna je to tou zmenou pocasia, tym ze uz nam nesvieti slnko na chrbat a potime sa viac pod hrubym oblecenim,vykurene miestnosti a strava takisto..ale urcite najviac to slnko ... mne nepomaha nic a uz ma to ani nebavi

dsada879

Mozu to byt aj problemy spojene s dychacimi cestami,ak sa ti to robi v okoli ramien a hornej casti chrbtici.
Nikdy nevies, osobna skusenost, treba sa naucit co signalizuje co a aky problem,lebo nikdy nevies co sa deje vo vnutri tvojho tela.

lenkaa123456

ano a zas tu mame reklamu na natura house :D
tiez som pouzivala tuto kozmetiku a nieje to ziadna prevratna kozmetika. plet sa mi po nej ani nezhorsila ani nezlepsila

Jerry19

dawn,ja občas mával tiež ten problém- pri športe sa strašne spotím a asi sa mi upchali póry, lebo som sa opláchol len vodou a vytvorili sa mi jedovaté vyrážky na prsiach a ramenách, ktoré strašne boleli :-( .Vyskúšal som kadejaké sprcháče a kozmetiku na akne z drogerky, ale žeby mi to pomohlo nemôžem povedať. Natrafil som na novú značku Natura House v lekárni a poradili mi na môj problém radu Purifying s cejlónskou škoricou konkrétne som si kúpil čistiaci gel a masku so zeleným ílom. Gél je super, jemne pení a zaujmavo vonia. Používam ho na tvár večer a na umývanie chrbta a ramien. Pokožku mi nevysušuje a zdá sa že aj hydratuje. Na zapalené vyrážky si potom natriem ilovú masku a nechám ju úplne zaschnúť - musím povedať, že je perfektná, stiahne zápal a vyrážka sa veľmi rýchlo zmenší a vôbec nezahnisá. Tieto výrobky sú fakt super !

lenkea

dost dolezite je si casto menit postelne pradlo, uteraky, hubky na umyvanie a tak,
a skus pit zihlavovy caj tak tri tyzdne po dve salky denne,

lenkaa123456

skus obklady zo slanej vody. v teplej vode rozpust niekolko lyziciek morskej jedlej soli, namoc do toho cistu bavlnenu latku a priloz na nejaky cas na chrbat. alebo si to daj na vatu a potieraj s tym chrbat atd.