cervene flaky,akne

Príspevok v téme: cervene flaky,akne
lucka963

zdravim...neviete mi niekto poradit ako "vybielit" cervene flaky?...mam akne uz asi 5 rokov, teraz je to najlepsie lebo jem vselijake vitaminy,mineraly,vlakninu,doplnky vselijake, nepijem mlieko,nejem cokolady a skoro vobec ziadne vyprazane mastne ani slane....ked mam makeup , ani by ste nepovedali ze mam akne, ale ked som odlicena som skoro cela ruzova a mam vela cervenych flakov...mne na nich kozna dala skinoren vraj ten ma bielcie ucinky ale pouzivala som ho dlhsie a nevidela som vysledky , praveze som z neho bola este viac cervena, som mala podrazdenu pokozku tak som ho prestala pouzivat a teraz pouzivam duac ale ten nieje na flaky....stve ma to pretoze uz fakt iba sem tam sa mi vytvori nejaka velka vyrazka a uz sa mi aj rychlejsie hoja ale staci ze mam nejaku malu podkoznu vyrazku a ja mam okolo toho hned cerveny flak....hlavne na lavej strane asi nejaky centimeter aj daco pod vonkajsim okrajom oka mi zacina taky velky cerveny flak...fakt dost velky...mam tam uz dost dlho asi 4 podkozne vyrazky ale pod makeupom ich nevidno takze niesu velke a nechcem si ich vytlacat ja takto neodborne....a nechapem preco to musi byt take cervene....vidim vela ludi , hlavne chalanov lebo nenosia makeup, ktori aj ked maju akne tak maju cervene iba tie vyrazky a nie este okolo toho obrovsky kruh...neviete mi nieco na to poradit,? :-( lebo takto sa citim blbo proste na intraku sa odlicujem az ked idem definitivne spat cize mam dost dlho makeup lebo takto neodlicena by som sa neukazala nikomu lebo to vyzera fakt dost zle aj ked to take nieje :-/

ayurveda

na červené flaky po akné mám zo srí lanky
krém,pomáha s ich odstránením,alebo na suchú,šupinatú pleť.ayurveda.sk zavinač gmail.sk Ak chcete.Je to čisto prírodný prípravok,bez chémie.

Natalia01

No mozes mat aj pigmentove skvrny z toho spalenia,nemusi to byt akne alebo alergia.Skus najprv vzorky alebo sa porad s ich odbornickou.Ja som sa tiez predtym radila.To je dermakozmetika dado sens rada pur derm pre mastnu plet co pouzivam ja,ale su tam aj ine serie pre suchu alebo citlivu plet.kupujem to v lekarni,ale ked nieco nemaju tak priamo cez net annemarieborlind,ceny su rovnake ako v lekarni az na to ze ked kupujem cez net,platim naviac postovne 3e.
tak snad som pomohla a drzim palce aby sa ti to polepsilo:-)

umba

Ahoj Natalka :),
Dakujem ze si si nasla cas a odpisala.
Mozem ta poprosit o presny nazov toho specialneho tonera,kremov ktore pouzivas zo SK ? Budem ti velmi vdacna :)
Vies ja som si tu raz minule leto pri mori spalila pokozku na tvari....tak asi preto je tento problem....
ale naozaj velke dakujem este raz :)

Natalia01

Ahoj, ja som tiez v irsku a mala som podobny problem. Tiez som zistila ze som to mala z tejto vody ktora tu je. Vzdy kazde rano ked si umyjem tvar, ked pridem po praci, a vecer po osprchovani si tvar este raz 'odmastim' takym specialnym tonerom ktory som si priniesla z slovenska a pouzivam aj krem od tej istej dermakozmetiky na noc, niekedy aj na den. Z tej istej sady pouzivam namiesto make upu tonovaci krem a flaky mi zmizli a uz aj taka krupicka. Zalezi aj od toho, ci nahodou nemas pigmentove skvrny napr. z HAK alebo zo solaria (kedze v irsku slnka moc nenasvieti) a vkombinacii s tou chlorovanou vodou alebo zlou kozmetikou ktora moze obsahovat nejaku zlozku na ktoru sa ti vytvorila alergia tak si takto zareagovala. O tom mlieku som teda nepocula, pocula som o odvare z repika alebo salvie.Mlieko vobec nie.V irsku som hladala nejaku prirodnu kozmetiku, ale co som nasla bola iba neutrogena a to mi moc nepomohlo. Hladala som aj nejaky daily scrub, ale nic.A to co oni povazuju za bio alebo natural, tak obsahuje tiez silikony a konzervanty, tak som si to radsej priniesla z lekarne zo slovenska. toner som si preliala do mensej flasticky kvoli prevozu.

umba

Ahoj :)
Mam velke problemy s pletou. Uz som zufala ale stale verim ,ze mi niekto a nieco pomoze. Som momentalne v Irsku a nemam cas chodit za doktormi len tak z internetu ci alternativna medicina alebo forum. Podla mna niet nad osobnej skusennosti ,tak prosim pomozte mi. Hovoria ze mam alergiu na chlor,tak som si plet zacala cistit mliekom a pletovou vodou bez alkoholu . Mam tvar cervenu ako by ma niekto oblial horucou vodou a ktomu malinke poriky po celej tvari a v strede cela jedna velka skvrna ako by som bola indka :D je to blaznive a ked pouzivam make-up tak mi to drazdi oci,skusam rozne veci ale nic nepomaha. Vie mi niekto poradit ?
Dakujem ;)

Embryo

Ahojte , mam podobny problem najprv som zacal brat skinoren od koznej ale ten skino akoby len zneviditelnil akne no neliecil a dost to palilo . Teraz chodim ku kozmeticke na cistenie a dala mi ajtaku americku kozmetiku jafra velmi si ju chvalim nezapchava to pory a redukuje mast no je trocha draha + ktomu este beriem zinok a thiamin/b-komplex a hlavne si nesmatrajte po xichte spinavymi rukami !!! : )

lenik22

ja mam velmi dobre skusenosti s patentovanou vonkajsou vyzivou. plet prestava byt zacervenana uz po par tyzdnoch a je uplne jedno kolko ma clovek rokov.

Majka747

Ja som mavala dlho take flaky aj na ramenach a na hrudi okrem tvare. Začala som chodiť do solaria a fľaky mi zmizli :-). Viem že veľa ľudi je proti solariam ale mne to pomohlo na fľaky, tvori sa mi menej akne, skoro vôbec možno jedna vyražka za mesiac a som ešte k tomu aj mierne opalena. Make-up už nepouživam a do solaria idem teraz len tak aby som si udržala mierne opalenie asi tak raz za mesiac.

sdf

Mám podobný ak nie rovnyký problé. Liećim sa zineritom, ktorý mi pomáha vyliecit akne no stále mi zostávajú cervené flaky hlavne na licach a cele.asi tyzden pouzivam regeneračný Chlorella krém bez parfémov a flaky zo pokozky kde nieje vyrazka miznu, zostava zacervenane miesto kde je vyrazk.skus tento krem :)