Co vlastne odo mna chce

Príspevok v téme: Co vlastne odo mna chce
martinka87

Ahoj.

Mám problém, s priateľom som chodila 2 roky, je rozvedený a má 10 ročného syna. Rok sme spolu bývali a potom mi oznámil, že mu nevychádzajú peniaze, pretože platiť aj podnájom aj hypotéku na dom,kde býva jeho bývala a že sa tam asi naspäť nasťahuje, pretože ona má ísť pracovať do zahraničia a on si musí zvyknúť starať sa o syna.

Mňa so synom za 2 roky nezoznámil, lebo sa bál reakcie. V lete sa tam nasťahoval a náš vzťah sa zmenil o 300%.
Povedal mi, že nechce aby som na neho čakala a potom mi raz povedal do očí, že ma neľúbi a že chce aby som bola šťastná. Keď som mu povedala dobre, tak sa urazil a keď ma niekto známy videl s iným, tak som dostala žiarlivostné sms.

Viete mi poradiť čo ten človek odo mňa vlastne chce? Ja ho mám stále veľmi rada a rozumela som si s ním ako ešte nikdy s nikým. Prosím poraďte mi.

Ďakujem za každú reakciu, potrebujem počuť nezainteresovaný názor

pies

Ahoj Martinka,
možno Ti vnesiem trošku svetla do Tvojho problému...
Myslím, že Tvoj priateľ má ako svoju prioritu svojho syna. Ak bol v manželstve nešťastný a odišiel k Tebe, myslím, že mu u Teba bolo dobre, ale jeho priorita je napriek tomu jeho dieťa.
Ak Ti povedal, že Ťa neľúbi, tak si myslím, že to bolo preto, aby si na neho zanevrela a začala si svoju budúcnosť stavať inde. Išlo mu v tom momente o Tvoje šťastie.
To že reaguje na informácie o tom, že Ťa s niekým videli, potvrdzuje to, že mu nie si ľahostajná a myslím si, že sa síce tvári, že s Tebou chce skončiť, v kútiku duše ale očakáva, že budeš na neho čakať.
Myslím si, že Tvoj priateľ je nešťastný, na jednej strane by rád bol s Tebou, na druhej strane nechce sklamať a prísť o dieťa.
Je to ťažká situácia, keď človek musí potlačiť to, čo by chcel na úkor niekoho iného, tu svojho dieťaťa.
Tak to vidím ja.
Bohužiaľ ale napriek týmto svojím tvrdeniam musím súhlasiť s tým, že pokiaľ sa Tvoj priateľ pre Teba naozaj nerozhodne, budúcnosť s ním mať nebudeš a ak sa nechceš trápiť, treba tento vzťah ukončiť.

mnamka257

prepac, ale on je fakt divny. sam nevie co chce, pravdepodobne sa nevie rozhodnut medzi synom a tebou. no vazne nechapem, preco vas nezoznami a mohol mat oboje... pokial s takymto clovekom dokazes zt, tak mu to vysvetli a pokial ta to len trapi tak radsej to nechaj tak...

Deee

suhlasim s nazormi predo mnou, vratil sa k byvalej, je zbabely povedat pravdu a preto sa skryva za nedostatok casu, ziarlivost je len urazene ego...nestracaj cas...

jajka001_

podla mna si uvedomuje ze by si bola bez neho stastnejsia, lebo on ma komplikovany zivot tym ze nema dost financii a ma zavazky, a chcel aby si bola stastna, preto ti povedal ze ta nelubi. ale podla vsetkeho ma pravdu , a suhlasim s mate - najdi si ineho, on nevie co chce, aj ked ta ma rad, nevie co dalej s vasim vztahom. aj by chcel byt s tebou ale....verim tomu ze keby mal vlastne byvanie, tak byva s tebou dalej.

mate59

on sa ti vyhýba a zrejme je dosť zbabelý na to, aby ti povedal pravdu do očí.Nájdi si pre seba lepšiu partiu a naňho zabudni.

martinka87

mate 59: on neriesi to, ze kde pojde ked sa jeho ex vrati. On chce byt proste so synom a ostatne teraz neriesi.

kafik: aj by som sa s nim chcela stretnut, lenze on stale nema cas. Zalozil si teraz firmu tak beha kolo toho plus sa stara o syna.

Velmi mi na nom zalezi, ale uz neviem co mam robit, ked raz mi povie ze ma uz nelubi a potom na vsetko ziarli. Myslite, ze to povedal len tak alebo je to fakt pravda?

ja40

Keby ta chcel,tak s tebou je a nebude vymyslat. To,ze sa urazil,bolo iba jeho ego a nie srdce,proste muzska jesitnost.
Podla mna by si nemala stracat cas a nechat si lamat srdce,ked to nemas opatovane...ale ja viem,ze srdcu nerozkazes :-)