blondinka ci ciernovlaska?

Linguistics

Alebo skus taaz.com :) Ja tu stranku milujem, uploadnes si fotku a mozes sa licit, menit ucesy podla celebrit (dole je dokonca paletka s roznymi farbami!) alebo si urobis complet celebritny look.. Obrazky si mozes aj ulozit, co je fajn! :)

Inner

zebra,

skus na ivillage . com

Tie farby vyzeraju kusok umelo, ale na ilustraciu postacia. Musis sa tam zaregistrovat, vloz tam fotku, ked mas vlasy v cope, spredu. Da sa v tom programe aj licit. Zabavka na pol dna :-)))

Lucii

Ja som sa včera dala u kaderníčky farbiť ale vobec s ami odtien nepozdava!! Ako sa da dostat farba dole z vlasov??Asi o nieje moc setrne ze?...najrozumnejsie zrejme bude pockat pokial nove vyrastu:/a este som chcela ze zmyva sa klasicka farba?ci celu dobu dobre drzi?

ivanana

zebra108 ty si ako ja :-) presne som nevedela ci blond alebo cierne - a -mam cierne! vzdy som bola ciernovala,ale potom som zmenila na blond, kratky uces musela kvoli tomu nosit a vlastne mi vyse roka rastu vlasy nemozem sa dockat kedy budem mat konecne dlhe!

zebra108

svoje mam hnede take svetlejsie,teraz ma na blond ale mala som vselijake experimenty a aj tu ciernu,no lepsie sa citim ako blondina len mam pocit ze by to chcelo uz zmenu

anna555

Neviem akú máš prirodzenú farbu ale ak hnedú,určite by som si ich nefarbila,neviem prečo ale ked to vyrastá vyzerá to nepekne a neprirodzene,ja mám tmavo hnedú,vždy som chcela ryšavú alebo orieškovú,ale nestojí mi to za to aby som ich mala farbami zničené,tak používam iba hnedú hennu aby sa krajšie leskli a boli pevnejšie