Nerozumiem tomu

Príspevok v téme: Nerozumiem tomu
Petra000

Prosím vás kto je RNG? všimla som si, že pomáha všetkým.
Ešte jedna otázka (budete sa mi smiať ale nevyznám sa do toho), čo je IP?Vraj,keď niekto sem prispieva viac krát pod inou prezývkou, tak sa to dá zistiť.Neviete ako sa to dá zistiť?Akože je to proti pravidlám, ak človek vytvára témy pod inou prezývkou?Ďakujem za odpoveď.

jajka001_

petra, niektore IP su pohyblive, sa menia
RNG je starsi pan ktory zije v USA, predava doplnky vyzivy a pod, ma vacsi rozhlad v urcitych oblastiach, podla jeho slov sa sam vzdelava z lekarskych casopisov

Petra000

Nerozumiem ďalšej veci.Prečo,keď niekto vytvorí nechutnú tému, píšu mu tam kadejaký nechuťáci, ktorí síce majú rovnaký nic ale až niekoľko IP.Ak tomu dobre rozumiem, dotyčný/-ná, píše pod tým istým nicom ale z viacerých PC?Ale prečo? Podotýkam, že ide o nechutné témy.

lulu22

ale ako to IP môže byť iné v prípade, aký mám ja.. že sem prispievam z PC z práce a z PC z domu.. takže u môjho nicku sa vyskytujú 2IP adresy. ale už som si zvykla písať len z práce..

Petraoo

Ďakujem za vysvetlenie,čo sa týka toho psíka, to bolo nedorozumenie, pretože včera sme sa o tom doma bavili a je dosť možné, že ma niekto doma predbehol ale to si overím, pretože ja teraz vyzerám ozaj blbo.Ak to tak je, čo možno určite, tak sa na mojich nehnevám, pretože každý chce z našej rodiny prispieť novinkami o psíkovi, keďže je to u nás teraz horúca téma.No dúfam, že to nie je porušenie pravidiel. Mrzí ma, že v tej téme o psíkovi ma niektorý napádali, že som to písala ja a že som to urobila naschvál. Nemám dôvod klamať a rozpisovať dve témy naraz.Ešte raz vďaka.
A kto je RNG je to dáky liečiteľ?

alusinka

napriklad teraz vieme, ze ty si ta osoba, ktora zalozila temu s yorksirom, aj tu druhu, ze ked sa psik smyka... hoci si mala v kazdom pripade iny nick ;)