Farmacia

lioness_01

moja sesternica je v prváku na farmácii v Čechách a od kedy tam je, odvtedy som sa s ňou normálne neporozprávala, lebo je to moc náročné... takže asi tak... a samá chémia, fyzika a pod...

[zruseny8]

ano vsetko sa da ak sa chce, aj ked ti to nejde ako by si ocakaval/a..ja mam skor opacny problem, mna to aj bavi, celkom chemiu ovladam, ale mne sa strasne nechce. prave mame skuskove a ja rozmyslam ze ako dlho som uz hore (cize kolko hodin som nespala ci si netreba pospat :D), ci netreba navarit (prave som dovarila), ci netreba upratat a vlastne naco sa namahat cinnostami - staci chatovat. a takto dni ubiehaju a ubiehaju a skusky stoja stoja..katastrofa s tou mojou lenivostou!!

lulu12344656

ako hovori smajlik treba sa snazit a vela vela sa ucit ...ja som v chemii nejaka dobra na gympli nebola ale na farmacii som to dohnala tak sa neboj vsetko sa da :)

medvediik

ahoj,
farmácia je náročná škola, treba sa aj počas semestra učiť..ale dá sa zvládnuť ,hlavne keď ta bavia veci o čom sa učiš.
osobne si myslím, že chémiu treba dosť dobre vedieť,a musí ťa to dooosť baviť už na gympli..

teres

a treba sa na to pripravovat uz pocas gympla? nejake doucka, pripravne kurzy a tak? lebo ide to dost do penazi, tak ci nestaci aj nejake samostudium...?

[zruseny8]

skola je to dost narocna, same ucenie, ziadne prazdniny a ano zvladne to aj priemerny gymnazista ked bude chciet a bude sa snazit :)