byvalala

Lillllllss

Ja som sa s mojim rozpravala, ale len vtedy ked som sa ho na to, alebo na nu spýtala. On nikdy nechcel hovorizt o sexe s nou lebo vedel ked si to predstavim, tak mi bude z toho na nic, ale ja som tvrdohlava a predsa som sa pytala na sex s nou, on mi odpovedal a je to v pohode, aj ked som mala zmiesane pocity. To by si mala urcite aj ty, ak by ti priatel zacal vypravat ako ju ...

jatyonaon

Dakujem mate59, asi som na to isla nespravne. Bohuzial, bol s nou prilis dlho vo vztahu a tak chcem mat istotu, ze pre neho neexistuje a nechcem aby tato tema bola pre nas tabu. Ale asi bude lepsie nerozoberat to.

mate59

o jeho bývalú sa nezaujímaj,neporovnávaj sa a ani sa ho na nu nevypytuj.Nie je to dobré voči nemu a ani vášmu vzťahu to neprospeje,buď sma sebou.Ani on by nemal o nej hovorit,nebodaj ju s tebou porovnávat.

jatyonaon

Mozno sa ja vela na nu vypytujem, a je pravda, ze ma celkom zaujima jeho byvala. Chcem vediet, co sa mu na nej pacilo a co nie a zda sa mi to normalne. Casto mi opakuje, ze s nou sex za vela nestal ale bola jeho prva, tak si mylel, ze to tak ma byt. Ich vztah trval 8 rokov. Mna neustale chvali, tak som len chcela vediet, ci vsetci muzi hovoria o tych byvalych, ze za vela nestali... ci je to taky muzsky syndrom.

soffa

nie.preco by mal.do vztahu by sa nemala miesat minulost.,bolo by to na skodu....clovek ani nechce vediet,aby sa zbytocne netrapil.ak by to vytiahal,mala by som pocit,ze ma porovnava,a nahlodal by vo mne cerva,ze nie je so mnou spokojny...su veci ktore sa nevytahuju,a uz vobec nie BYVALA.