Žena po 20 ročnom manželskom živote

janka666

Bud bude každý z vás žiť svoj vlastný život a druhý do toho nebude zasahovať, alebo budete akože tvoriť pár, ktorý už nič nemá spoločné a pôjde vám to na psychiku. Neviem, či sa dá prežiť takýto život vo dvojici, ale skôr asi nie a ak áno, ak zostanete stále pri sebe so stresmi, tak potom sa to môže vypomstiť na vašom zdraví...rozvod je ťažká záležitosť a asi si treba urobiť svoje pravidlá hry, aby ten život vo dvojici ako-tak fungoval.

mate59

si spolu sadnite,dohodnite sa a urobte za všetkým čiaru.Chce to pevné nervy a spústu tolerancie/obojstrannej.Ak to zlyhá, neničte si život a chodte od seba.

lebara

Ja som šťastne vydatá 32 rokov, tiež sa občas pohádame, ale na druhý deň sa už nehneváme, som rada, že sa mám o koho oprieť a s kým sa podeliť o starosti.

Tie týždňovky sú väčšinou zabijakom manželstva,skôr-neskôr príde nevera, hádky a ľudia, čo sa milovali, by sa najradšej pozabíjali. Je to smutné, ale taký je život. V takom štádiu, ako ste vy dvaja, myslím, že by bol najlepší rozvod.

delphia

my sme svoji 20 rokov. plne si uvedomujeme co znamename jeden pre druheho a ze nasa rodina je nasim najvacsim bohatsvom. snazime sa o to, aby nas domov bol miestom, kam sa radi vraciame a kde vzdy najdeme bezpecie, istotu, lasku a pochopenie. da sa to dosiahnut jedine laskavou obetavostou a nie sebeckym uplatnovanim osobnych zaujmov.

bella12

Veľmi odporúčam knihu:

Harley F. Willard: Moje túžby, tvoje túžby. Určite tam nájdeš odpoveď, čo sa v manželstve pokazilo, prečo a ako z toho von. Autor - psychológ sa dlhé roky venuje riešením krízových manželstiev a tvrdí, že aj zlé manželstvo sa môže stať úžasným manželstvom. A podľa všetkého sa zdá, že vie o čom hovorí.

6fatima

no ja som mala "len" 13rocne manzelstvo. Asi by som sa pokusila to s nim prebrat, urcite ste sa o tom uz rozpravali. Ako to dopadlo? Ja by som sa v takomto vstahu uz netrapila a isla svojou cestou. Ked to uz nefunguje v komunikacii,sexe. Aj to malo co ste spolu cez tyzden by vas malo spajat. Asi si uz teraz zijete kazdy svoj zivot.