BIOXET pleť.krém suchá pleť 50ml

Mamina_22

Mám 39 rokov a donedávna som nevedela, čo to znamená mať problém s ochlpením na tvári. Môj problém nastal, keď som začala používať šampón na rast vlasov - BIOXINE (mimochodom, bol to darček). Na informačnom letáku som sa dočítala, že môže spôsobiť zintenzívnenie ochlpenia na iných častiach tela. Napriek opatrnému používaniu šampónu som sa dostala tam, kde som nechcela. Kvalita vlasov sa podstatne zlepšila no sprievodným znakom bolo silné zmohutnenie ochlpenia na tvári - ale všade: nad a pod perami, na lícach, na krku. No hotové nešťastie ! Šampón som vysadila a začala riešiť ochlpenie na tvári. Vyskúšala som takmer všetko a nakoniec aj Bioxet na tvár. Výsledok? Dva mesiace používania krému - chĺpky rovnaké a na tretí mesiac sa rozvinula alergická reakcia ako bič. Takže bilancujem: vlasy znova zoslabli, trápim sa s ochlpením a na tvári a silnou alergiou. Pokožka je zmätená, už mi vadia aj tie kozmetické prípravky, ktoré som kedysi bez problémov užívala. Pleť mám mimoriadne citlivú, reaguje takmer na všetko, aj make-up som musela radikálne obmedziť. Neviem ako ďalej. Z menšieho problému sa stal veľký. Takže neodporúčam s"chémiou" priveľmi experimentovať, teraz spolieham na prírodnú kozmetiku a liečim to, čo som s agresívnou "chémiou" napáchala.Moja rada, objektívne zhodnoťte kvalitu svojej pleť, dobre si premyslite, čo nanesiete na tvár.

romi12

Ahojte, ja krem Bioxet pouzivam nieco vyse mesiaca, kremujem sa kazdy vecer pred spanim.
Chlpky sice rastu, ale su podstatne jemnejsie, tensie a je pravda, ze ich rastie menej - mozno je to spomalenym rastom, mozno to fakt uz funguje, to este neviem.. ale som spokojna. Pouzivam na nohy a som rada, ze som konecne nasla nieco, co mi ucinkuje, lebo doteraz som mala problem, ze na mna neucinkuje nic prevratne. Konecne som vsak nasla ten spravny vyrobok..

dodula

ja som si objednala bioxet ešte v marci a používala som ho do augusta, pravidelne ráno a večer som si ho aplikovala na bradu ale bohužiaľ som žiadny výsledok nevidela:(, chĺpky boli rovnaké alebo sa niektoré ešte zhoršili..dosť ma to sklamalo lebo som veľmi chcela aby som sa ich zbavila....no a teraz idem vyskúšať iný výrobok, tento týždeň by mi mal prísť Inhibitor, tak som velice zvedavá čo to bude..verím, že sa ich konečne zbavím :)..dám vedieť!

ZAZANA

ja si kupujem mliecko sfigolipids,prenika do hlbky,je super,ja mam aj tvar suchsiu ale pouzivam dermokozmetiku u kozmeticky si to kupujem,som spokojna,uz sa mi zacala plet zmrstovat i ked nemam na to vek,kozmeticka mi robi hlbkove osetrenie aj hydrataciu,a od buduceho tyzdna zacinam chodit na Radiofrekvenciu,je najlacnejsia,dlho som hladala na internete ale lepsia cena asi uz neegzistuje 23,90..eur,kamaradka bola pred 3 mesiacmi a je to na nej poriadne vidiet..skuste sa informovat na dermokozmetike tu je cisielko 0911987564