1.štúdium v zahraničí, 2.cestovný ruch

Príspevok v téme: 1.štúdium v zahraničí, 2.cestovný ruch
university

1. ahojte, študuje niekto v zahraničí? Čo študujete a ako tam prebieha štúdium? Vedeli ste perfektne jazyk keď ste tam išli, alebo ste najskôr išli na jazykový kurz a až potom na univerzitu?

2. druhá otázka je pre tých, čo študujú cestovný ruch, na SR. Má toto štúdium vôbec uplatnenie? Aké predmety sa tu študujú, atď...Potešia ma všetky informácie....

university

stjudent...a čo študuješ?, Ja od toho zahraničia nakoniec upúšťam, neviem si predstaviť učiť sa všetko po anglicky. Až tak mi ten jazyk nejde, ale určite by som si chcela spraviť v zahraničí jazykový kurz, ibaže si musím najskôr naň zarobiť :-)

stjudent

Ahoj. Ja uvazujem, ze bakalara dokoncim na SVK a potom druhy stupen pripadne treti si pojdem urobit do zahranicia. co soms a tak predbezne obzerala po podmienkach.. vacsinou ziadaju certifikat. alebo niekolkorocne skusenosti zo zivota v anglofonnom prostredi (jazyk ziadaju podla toho, do akej krajiny chces ist studovat. ak by si chcela do Francuzska, tak frankofonne atd). Preto planujem urobit si certifikat z anglictiny. Je to plus pre teba. Sice nie je najlacnejsi, ale myslim, ze v dnesnej dobe do kvalitneho studia investovat treba. Ak nechces stvrdnut na nejakom slovenskom urade prace.

university

ahoj...no ja som myslela, že do BA, napr. na Univerzitu Komenského, ...
Prečo by už na ten odbor nešla? Nemá perspektívu toto štúdium, alebo ju to jednoducho nebaví?

zuzuska

University: Ahoj kde chces ist na CR? co mi kamoska studuje CR v BB na Mateja Bella povedala ze uz by sa pre ten odbor nerozhodla. A predemty ake sa studuju si kukni na stranke konkretnej skoly ale mas tam urcite ekonomiu, matiku, informu, pravo, manazment, marketing ...