Ziadne prsia...

Príspevok v téme: Ziadne prsia...
ZuZulla

Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((

jolli

zalezi koho nimi chces ohurit, a ci to vobec na nieco bude, prsia su len 1 atribut, celkovo treba zvazit ci ten prinos vobec bude na nieco, ak si vies najst chlapa ktoremu to nechyba a ty sama ich tiez nepotrebujes tak to rozhodovanie odloz na casy ked sa situacia zmeni. Osobne sa mi tiez pacia silikonove krasky, ale bez nich by sa mi pacili tiez. Naopak ked sa mi baba nepaci moze mat prsia ake chce a nic to nezmeni.

zuzkas

ahoj vrabcak,aj mňa teší,že si sem prispel so svojim názorom a nemám nič proti nemu!...a môžeš sem aj častejšie kuk:-)aspoň budeš vidieť,že čo ženy trápi...a každá rada a názor sa cení!

Luxury

ZuZulla - inak ja si myslim, ze jazvy su to najmenej, skor su ine rizika...
ja ma jazvy aj po vybrani znamienka :)
jaziev sa bat nemusis

korki

vrabcak, diky aj za tvoj pohlad. je to mile vediet, ze ake nazory su. na toto je to forum.

ale je pravda, ze tie co sme sa uz rozhodli, tak nas nic nepresvedci. a take recicky, ze chlap ta chce a lubi taku aka si, su mi smiesne, lebo ja si to nejdem dat urobit kvoli chlapovi ale kvoli sebe.

ale je pravda, ze tu sa vlastne kazdy vyjadruje hlavne k tomu prvemu prispevku od zuzuly. ta ani tak neriesi prsia kvoli sebe, ale kvoli partnerovi...

vrabcak

Ahoj, Zuzkas! Som rád, že môj názor zdiela
aj niekto iný. Ja nie som nejaký diktátor, ja som sa len vyjadril ako osoba, ktorá má už nejaký ten piatok za sebou. Nechcem nikomu diktovať čo má, a čo nemá robiť.Aj tak to ostane iba a iba na nej. Som rád, že som si mohol "pokecať" s niekým o tomto probléme a nechcel som nikomu uškodiť, snažil som sa pomôcť.

Čaute dievčatá, sem-tam na vás kuknem.

zuzkas

ahoj vrabcak.aj ja som si dala urobiť prsia kvôli sebe,manžel bol najprv proti,že veď mi netreba,on ma má rád aj bez nich...teraz keď ich mám,tak je nadšený,že som do toho šla a strašne sa mu páčia!vôbec nemyslí,že by som mala milenca,ono to je o dôvere,kt.je medzi nami.keby som šla napr.na operácou viečok,tak tiež by som to robila pre seba,tiež by mi chlap,kt.ma ľúbi nepovedal,že choď veď vyzeráš otrasne...,ale keď už by som bola po plastike,tak by bol pyšný,že má peknú ženu,kt.sa o seba stará!tak ale týmto nezastávam názor,že len plastikoví ľudia sú pekní!to nie,ja len že ak nieje niekto spokojný so svojou vyzážou a dá sa s tým niečo urobiť,tak treba ísť do toho,pokial to ale neublíži zdravotnému stavu a plastika väčšinou pomôže po psychickej stránke.

vrabcak

Ďakujem, že ste ma prijali medzi vás.
Asi mi to ušlo, že to chce sama od seba a pre seba. To už je jej osobná vec.
Lenže tam je zase riziko to, že ona sa sama
sebe bude páčiť, ale už sa nemusí páčiť niekomu druhému, kto ju má rád.A už tam budú myšlienky ako napr. pre koho to robí, má milenca, ja jej nestačím a atď.Zase to nebude dobré. Ja viem, nie som krásavec,ale viem posudiť hodnoty.Je to len a len na nej. Ale to je iba môj názor, nie recept.

korki

vrabcak, pekne pises veru. vsetko je to pravda. ale presne, ako pise luxury. ked sa same sebe nepacime, tak si myslime, ze ani tomu partnerovi sa nepacime. ja mam 12 rocny vztah, 4roky sme uz zobrati, mame dve krasne deti, obe kojene do roka. v podstate stastna rodinka. ale ja nie som stastna, ked sa proste vyzleciem. najprv som cakala a nechala som si poradit od mamy a starej mamy, ze sak ked budem mat deti narastu. ano, narastli, ale len to obdobie od tehotenstva po posledne kojenie. teraz tam nie je nic, absolutne. mojmu muzovi to nevadi, ale urcite sa rad pozrie na zenu, ktora ma plnsi dekolt. ja som sa rozhodla pre operaciu uplne sama a som rada, ze v tejto dobe mozem spoznavat vela zien, aj z tohto fora, ktore podstupili zakrok a zmenil sa im zivot a vsetkym k lepsiemu. aj ked sa tam najdu zeny, ktore nie su spokojne s vysledkom, ale vzdy sa pozru na fotku, ako to bolo predtym a hned su spokojne. verim, ze operacia nie je jedine riesenie. ale uz to nezmenim, som pevne rozhodnuta. samozrejme, ze je to vsetko v hlave. ale tu si nemozem vymenit, a uz ked je tam raz ten komplex a trva uz dobrych 10 rokov. tak preco to nezmenit...