Frajer a skola

Príspevok v téme: Frajer a skola
Pocahontas50

S priateľom sme sa dali dokopy pred letom. Všetko bolo krásne, každý deň sme boli spolu, no potom prišiel september a ja som musela nastúpiť do školy. Zo začiatku sme sa ešte každý deň stretávali a chodili domov o pol 12 večer, ale aj to som ja chodila furt k nemu. Keď som mu navrhla mesto tak namietal, ale občas aj došiel čo ma veľmi potešilo. Potom prišiel zápočtový týždeň a som sa potrebovala učiť, tak som náš spoločný čas obmedzila a stretávali sme sa po škole na hodinu dve a potom som utekala domov sa učiť. Jemu sa to samozrejme nepáčilo a pravidelne piatky mi vyčítal, že si neviem na neho nájsť čas a len doma sa učím.....teraz keď sú skúškové je to ešte horšie. Neviem ako je na tom väčšina ľudí, ale veci napr. teóriu, ktorú vidím po prvý raz, (keďže zápočty sme mali iba z príkladov) sa mi učí ťažšie. Potrebujem takých 5 dní na prípravu. A zase mi vyčítal, že si neviem vôbec na neho nájsť čas. Že som šikovná a nezaškodilo by keby som večer išla k nemu spať alebo išla len za ním. A tým mu len dávam najavo, že mi na ňom nezáleží. Pritom som s ním bola celý týždeň medzi sviatkami, na silvestra (cez tie dni som aj u neho prespala) aj 6 a 5. 1 som bola s ním. Pýtal sa ma v pondelok či prídem za ním tak som mu povedala nie, lebo sa potrebujem učiť. Napísal mi smsku, že nevydrží bezomňa. Aj som mu napísala smsku, že by mohol na dve hodinky prísť k nám. Neprišiel, napísal, že je u babky a potrebuje ísť domov a potom sa potrebuje vyspať a že o 8mej k nám chodiť nebude a že mám zájsť k nemu na noc. ( no neviem, ale ako šlapka poď ku mne na noc a ráno môžeš ísť domov, lebo idem do práce)...ja chcem byť s ním, ale čo je na tom zlé, že sa potrebujem učiť....či to preháňam s učením??:..mala by som sa viac venovať jemu?? Vy to ako riešite s priateľom. Ste s ním každý deň?? aj počas skúškového?? Čo mám robiť? Alebo čo mu mám povedať, aby sa neurážal?

lolaaa111

moj priatel tiez chape a nikdy by mi nic take nevycital.. aj ked sa nevidime tyzden kvoli skole, ked sa musim ucit. dokonca mi sam povie ze ak mam toho vela tak nemusime ist von ze vydrzi.

animka

moj ucenie ku podivu chape...nevidime sa niekedy aj tyzden ale nehneva sa,vie ze mam tazku skolu a na niektore skusky sa tu treba ucit aj 3 tyzdne...ale zas ma ine mušky...kazdy bude mat asi nejake...ale to s tym dojdi na noc je odporne...sak si pre neho naozaj jak slapka uz !