Problém s toxinamy?

Príspevok v téme: Problém s toxinamy?
DuffMckagan

Zdravim. Presne pred pol rokom som bol na jednej chate a tam som sa s fajčil s neznamej bylinky ktorá sa predáva v obchode zvanom crazy shop pod nazvom Kosior. Nebolo to bohviečo ale keď mi skončili ako tak stavy a už som bol pomaly pri zmysloch tak som sa do toho opil. Neopil som sa až tak žeby som bol v bezvedomí alebo zvracal. Ale keď som som sa ráno prebudil po záťahu bolo všetko okej nepociťoval som niaké pozostatky po drogách alebo alkohole horšie to už bolo po obede kedy som sa žačal cítiť veľmi divne a trvá mi to do teraz. Od toho dňa som akýsi bez energie rýchlo sa unavím a som nachylnejší na choroby a bol som už aj v nemocnici keď som začal mať psychycké problémy a zvracal som. Bol som tam 3 dni a keď som prišiel domov bol som dezorientovany. Posledný týždeň mávam aj problémy so spánkom ale pri psychiatrovy som ešte nebol. Za 3 dni mam 18 a je to somnou zlé a neviem čo mam robiť. rozmýšlal som o detoxikácií ale neviem či je to na tieto prípady.A ešte jedna vec. Od prváku na strednej až do teraz som mal asi tak 15 krát marihuanu ale pol roka som nemal v sebe nič a znesiem v poslednej dobe malo alkoholu (nie som alkoholik)a nedokážem sa uvolniť. Prosím poradťe mi čo mam robiť.

DuffMckagan

K tomu doktorovi určite zájdem. som tu nováčik ale ako tak čítam tak somnou to asi tak neni zle. Keď tu tak čítam že niekto si nevie najsť žensku alebo depky a uzkosti...ako mam rešpekt pred týmy ludmy aký kríž musia niest ale musim si zaklopať na drevo že zatial také dačo nemám, len sa cítim inakšie ako pred tým osudným dňom. Možno je to tým že v rodine nikto nemal so psychickímy chorobamy problém. A ešte niečo k môjmu zdraviu. Mám strašnú pamäť. proste dám si dačo zohriať do mikrovlnky a ja na to po minute zabudnem a necham to tam a po polhodine si na to spomeniem že aha ...dačo som si dal zohriať. Alebo dakto dačo vravi a ja sa po chvílke spýtam že čo vravel. Mam slabú pamäť aj napriek tomu že berem ginkobilobu s lecitínom. Taktiež mam problemy s vybušnostou...hociaka somarina ma dokážte rozhodiť alebo rozplakať do nepričetnosti. Taktiež keď len tak sedím a pozerám telku tak sa sustredim len na Tv a všetko ostatné sa mi rozmazáva. Mám aj taký problém že mi niekedy trhne rukou alebo nohu len tak z ničho nič.

Inner

ak ti psychiater nasadi spravnu liecbu, snad hej. Ale ja nie som odbornik a ani nemam tusim, co ti moze byt. Chod cim skor k lekarovi. Mozno to ani nie je z tej drogy.