Naliate prsia

Príspevok v téme: Naliate prsia
Nataliaa

ahojte. posledne 3 mesiace mavam pred menstruaciou prilis naliate prsia, az tak ze sa mi zvacsia aj o dve cisla a robia sa mi strie. Okrem toho samozrejme poriadne bolesti v prsiach. Neviem si vysvetlit tuto nahlu zmenu,kedze doteraz som nikdy ziadne zmeny na prsiach pred menstruaciou nemavala, a tie terajsie sa mi zdaju az prilis extremne (to zvacsenie prsnikov o 2 cisla fakt neprehanam).
Rada by som ak by mi niekto mohol odporucit ako aspon trochu zmensit tieto priznaky, ved to nemoze byt normalne. HAK neberiem, priatela sice mam,ale tehotna nie som.

nikki.7

ahoj...ja mávam pred menštruáciou tiež prsia aj o číslo vačšie a to mám aj bez toho dost velké,asi také 4ky.

Mávam obrovské bolesti a posledné dva mesiace som si objavila na obidvoch prsníkoch aj hrčky.Strašne som sa zlakla,tak som bola na vyšetreniach a naštastie je to o.k.

Je to vždy len pred cyklom a potom pokoj. Mne na bolesti zaberá algifen,ale tiež len na čas.

emma123

ked som byvala na intraku taketo mala problemy moja spolubyvajuca, zacala uzivat vitamin E a dost sa jej polepsilo
ale ci je to pravda neviem bo ja velke prsia nemam

Ve

toto poznám veľmi dobre, presne dva týždne týždne po menštruácii už pociťujem bolesti, je to úplne normálne, bola som s tým aj na sone, doktorka mi povedala, že sú to prsné žľazy, ktoré sa zväčšia vplyvom hormonálnych zmien, kvôli tomu som prestala brať aj HAK, to bolo ešte horšie, prsia boleli, akoby som tam mala kamene...zlé, zlé

takže je to príroda, bojovať sa nedá..ver mi, mnohé ženy majú podprsenky s rozdielnymi veľkosťami, nakoľko sa prsia zväčšujú pred menštruáciou