Hypnóza

bibba

tak uz som tam bola. bolo to celkom fajn. ale ja som si myslela ze uvidim aj minule zivoty :D ale toto bolo skor take usmernovanie v zivote. ale dobre to na mna zaposobilo. vie to cloveku dodat silu, ak tam ide kvoli konkretnemu problemu, len tiez to nie je iba o jednom sedeni, cize este len zvazujem ci tam budem chodit nadalej. hlavne kvoli peniazom://

sweater

bella, teba aby sa aj clovek bal, ze ho zdrancujes za jeho nazor. no najdolezitejsie je, ze ty si skalopevne presvedcena, ze mas pravdu, som vazne zvedavy, preco si si taka ista...

jeannie

bella, z teba zaváňa fanatizmus, už len tym, ked píšeš, že pravdive je len jedno náboženstvo. Ako to vieš? A prave kvoli takym ako si ty, zomierajú ludia, navzajom sa medzi sebou vraždia, lebo sa povyšujú.
Pravdive je jedine naboženstvo? Hinduizmus? Islam? budhizmus? krestanstvo?.... no ktoré???hádaj!!

jajka001_

myslim ze aj psychiatri robia hypnozu. ale nie regresnu. regresnej neverim, lebo kazdy kto nou presiel bol v minulom zivote niekym vyznamym :)

biela mačka

Ja by som na hypnózu kľudne išla - keby bola zadarmo. :-) A rada by som sa dostala aj do svojich minulých životom, možno by mi boli objasnené moje duševné problémy.