Šokujúce zistenie

Príspevok v téme: Šokujúce zistenie
Mozzillaa

Ahojte, s priatelom sme sa rozisli po 4 r. Od rochodu presli 2 mesiace a odvtedy sme asi 3x telefonovali s tym, ze sme riesili nas vztah a veci, ktore sme si pocas neho nepovedali, sme si povedali prave pocas tychto telefonatov.

Moj ex mi vlastne povedal,a tym aj objasnil skutocnost, preco nikdy nechcel sex castejsie ako ja. Vraj dovod bol v tom, ze sex so mnou nemal rad preto, ze vraj som sa tvarila ako by som ho nechcela. na tom by nebolo nic zle, az na to, ze ked si premietnem cely nas sexualny zivot, nechapem z coho usudil, ze som ho nechcela. Tak prikladmo: iniciovala som ho castejsie nez on, stale som pred sexom, ale i pocas neho nadmerne zvlhla, dokazala som ho pocas sexu aj mierne usmernovat, ci ma takto vydrzat, alebo trosku zrychlit, ist hlbsie a pod, kazdym sexom som mu hovorila ake to je pre mna prijemne, aky je neskutocne skvely, ze ho lubim, samozrejme som dosiahla i orgazmus. PO sexe som bola ako slniecko na hnoji, usmiate. Par krat ked nasledne musel odist, som mu pisala sms, ake to bolo skvele - a vsetko som myslela uprimne. Sex s nim som milovala.

On na oplatku sa vyjadril, ze vraj som sa tvarila, akoby som to nechcela, akoby som to nemala rada a cakala kym to co najskor skonci. Ze som bola napäta, vobec som sa neuvolnila, neusmievala pri sexe, pri orale som sa vraj tvarila ako by mi nechutil... a pod. Toto su jeho argumenty.

Vzhladom na to vsetko, som clovek ktory si vie chyby priznat, no ked si premietam nas milostny zivot vobec alebo takmer vobec mi nepride ze som mu nedala dostatocne najavo svoje pocity pri milovani. Nemala som problem ani experimentovat, najradsej som mala polohu na nom, ale chrbtom k nemu, vtedy som mala najlepsie orrgazmy - vsetko som mu to hovorila. co sa tyka vyrazu tvare, napr. pri orale, je dost mozne ked som si ho dala hlbsie do pusy, tak som zmrastila celo - co je pochopitelne. Ale vobec nie je pravda zeby mi to nechutilo, prave naopak, a vzdy som to iniciovala len ja. Napätost pri sexe - neviem co tym konkretne myslel, ale ked to na mna slo, samozrejme ze som bola napeta a tlmene, zrychlene som dychala.

Kazdopadne, rada by som pocula vase nazory. Je mozne, ze aj napriek tomu, ze som si sex s nim zakazdym neskutocne uzivala, mohlo to na mne vyzerat akokeby som ho nechcela? viem ze paradox, ale ani ja neviem pochopit.....

Mozzillaa

Radim Uzel:

no nižšie som písala, že mam 22r. Neviem teda, či si tipoval viac-alebo menej :) Ono to je vlastne aj jedno. Ďakujem za príspevok, možno máš pravdu, rovnako ako ostatní - možno som fakt chcela preňho len to najlepšie a nakoniec - on to sám nedocenil, takže v podstate v tom nevisím len ja. A s tou postavou, pravdu povediac, nikdy ma veľmi netrápila (lebo ako vravia v mojom okolí, nevyzerám až príliš chudo), no pár krát po tom, čo mi môj bývalý načrtol aká som vychrtlá a po tom, čo som si všimla aký typ žien na internete vyhľadáva, som začala mať väčšie depky. Iní chlapi /kamoši/ mi vraveli, že postavu mám dokonalú, no... človek vždy bude načúvať len partnera so snahou vyhovieť mu v plnom rozsahu, aby bol šťastný...láska je taká slepá niekedy... :))

Radim Uzel

Mozzilla ak sa smiem opytat kolko mas rokov? Pytam sa lebo mi prides ako velmi vyspele dievca respektive vyspela zena. Narozdiel od tvojho expriatela.

To ako si sa spravala vo vztahu, je ako uz napisali niektori predo mnou, snom kazdeho normalne zmyslajuceho chlapa. V podstate neviem co by sa ti dalo vycitat. Snad len to ze si bola zrejme az prilis prisoboviva. Ale to je tazko hodnotit kedze sa nepozname osobne. Kazdopadne nic si z toho nerob. Ci uz z rozchodu, i ked pochopitelne po stvorrocnom vztahu sa nezabuda lahko, alebo zo svojej postavy. Ked niekto niekoho miluje tak postava nie je vobec prioritna vec. Podstatnejsie su omnoho ine veci a ty splnas vecsinu z nich. Teda ak je pravda co si o sebe napisala. Rozhodne sa nedaj tymto rozchodom ovplyvnit. Raz urcite najdes niekoho kto tvoje vlastnosti dokaze aj ocenit.

P.S.: Kiezby som raz stretol taku slecnu ako si ty. :)

Mozzillaa

aha, no jasne, mas pravdu. Fajn, tak teda dakujem za rady :) Musim ist na to cez harmonogram :)) ... doteraz som jedla hockedy, nemala som v tom ziaden rezim a potom to aj tak vyzeralo.

anonym555

Nemala by si sa prepchavat kvoli tomu,ze je to l en jojo efekt.Potom zacnes menej jest a zas schudnes.Ide oto aby si si zvykla na urcity zivotny styl na urcite davky jedla v urcitu hodinu pravidelne a vaha pojde hore aj si ju udrzis a budes sa aj lepsie citit (nie prejedeno atd..)

Mozzillaa

nj 60kg by uz bolo na mne dost :) mne staci tak 5kg, ale aj to ide hrozne tazko. Napchavanim viem pribrat len 2-3 kg.

anonym555

Samozrejme to zalezi na telesnej konstrukcii.POkial mas dobry pomer sval/tuk tak to vyzera super.Ono to zavysi od toho aky sport robis.Ja som to myslel obrazne.Keby pribrala ona na 60kg,tak to by bol pre nu velky skok.

lienocka2

No po tom, čo som si prečítala ešte tieto ďalšie príspevky, tak naozaj nie je o čom. Veď si v posteli dračica, čo viac mohol chcieť :-) A postavu máš tiež v pohode, vážiš síce málo, ale si aj maličká, tak to neni také hrozné. Aj keď tých o 5kg viac by ti neuškodilo. Škoda, toľko by som ti darovala, akurát sa snažím ja toľko zhodiť:-) anonym555, ale ako si napísal, že 60kg je veľa-toľko mám ja, ale ešte nikto mi nepovedal, že by som bola pri sebe, ako hovorím, chcem schudnúť tak 5kg, ale nevyzerá to zas tak hrozne :))

Mozzillaa

nie nie som zo Zvolena :) -o dost daleko. No moj byvaly studuje telesnu vychovu - trenerstvo, o chvilku konci studium - on by mi aj poradil, ale od neho uz radsej nic neziadam :). No ja sa snazim jest casto, akurat som si uvarila cestoviny so syrom,smotanou a s nivou - chutne, ale uz nevladzem, to strasne zasyti :)

Ale kazdopadne dakujem za radu, :)

anonym555

To by som ti vypisoval velmi dlho,co by si mala robit.No v skratke jest aspon tak aby si jedla 6x denne (cestoviny,syry,ovocie,tvaroh,kuracie maso,zelenina,celozrnne pecivo atd..) Bolo by asi vhodne keby si sa poradila s nejakym licencovanym trenerom.Pokial si zo zvolena,tak ti viem poradit ja.Ale to asi niesi :)