Parťáčka na cvičenie BA

polepetko

Veronika, ak chces, napis mi e-mail, aby sme sa potom mohli nejak konkretnejsie dohodnut, mam ho zverejneny ;) alebo napis koalke, ako chces :) Ja som jej uz napisala, tak snad sa vsetky tri nejak dohodneme ;)

koalka

tak ja momentálne bývam vo Vrakuni, ale tak do Petržky ide spoj a ja som ochotná sa prispôsobiť.
Ja študujem, takže mne to vyhovovalo aj v priebehu dňa.
Mail kde mi môžte napísať
99koalka99@azet.sk

veronika1211

aj mas daco v petrzalke vyhliadnute? lebo jedina prekazka pre mna je to, ze som leniva chodit niekde daleko :D a asi by som chodia az vecer, kedze chodim do prace kazdy den, ale mohli by sme to striedat. raz aero, raz posilnovacie.

polepetko

čiže kľudne aj zumba ak by ste chceli, vždy lepšie ako nič.. prispôsobím sa :) ak chcete, napíšte mi na e-mail alebo neviem kde by sme sa konkrétne dohodli :)

polepetko

Ja som tiež petržalka a vek ako som už písala 23 :) No mne ide momentálne o schudnutie cvičením (+ samozrejme aj stravou) a potom neskôr cvičením spevniť.. Takže ja som ochotná sa prispôsobiť, čo sa týka toho, čo by sme cvičili, ale jedna baba mi vravela, že zumba je skôr pre tie, ktoré až tak moc nepotrebujú schudnúť, skôr len spevniť.. tak ja neviem.. prispôsobím sa, ale jednoznačne už chcem začať so sebou niečo robiť a sama to nie je nič moc :)

koalka

no ja mám 23, a som z BA a tiež som nechodila posilky, ani na zumbu.
Ako nedržím sa toho, že silou mocou zumba,len by som chcela asi vyskúšať všetko a potom sa v niečom nájsť, niečo čo by ma bavilo a môže byť tých vecí aj viac. Hlavne by som sa chcela hýbať, lebo by som potrebovala dať dole takých 10-15kg.

veronika1211

caute baby, mam 24, petrzalka. do posilky som nikdy nechodila, ale mozno by som zacala :) kludne aj zumbu, ale skor tae-bo. odkial ste vy?

koalka

ahoj, ja som tesne pred tebou napísala ale do zumby, či by sa nenašla nejaká duša čo by chodila zumbovať :)