Nosová priehradka

Príspevok v téme: Nosová priehradka
Ontário

Ahojte. Už skoro rok mám problém s dýchaním. Raz mám upchatú jednu stranu, raz druhú...na striedačku. Bol som na vyšetreniach a na poslednom mi krčná zistila, že mám krivú nosovú priehradu, že ju mám zahnutú napravo. Keď ma vyšetrovala, tak som mal práve upchatú pravú stranu nosa, čiže logicky mi to dáva, že mám tú nosovú priehradku zohnutú napravo, ako mi to aj ona povedala.
Lenže, ako som písal, ja mám raz jednu stranu upchatú, raz druhú. Ona mi odporučila operáciu! Pôjdem, rád...len mi vŕta hlavou, že keď mám napr. zapchatú ľavú stranu, tak v tom okamihu sa mi ta priehradka zahla na ľavú stranu? Pýtam sa kvôli tej oparácií, aby mi to náhodou zle nespravili, keďže doktorka napísala na lsi do nemocnice, že ju mám zahnutú napravo.
Dík za vysvetlenie, ak ho niekto vie.

janka225

Bibi123
Bola som na Antolskej v Petržalke môžem len odporučiť, je tam super pristup sestričiek aj lekarov.

bibi123

janka225-a kde Ti robili opku? Mne v ruzinovskej a ziaden efekt.
Ja som mala na papieri vtedy nieco v tom zmysle, ze je priehradka deviovana doprava a pozeralo mi do nosa viacero lekarov pred opkou... Takze sa Otario neboj, ze lekar bude postupovat len na zaklade lekarskch sprav.

janka225

Ano chirurg si to skontroluje a bude sa riadiť podla seba nie papiera od tvojej krčnej, to by teda bolo aby sa on do nosa pred tým nepozrel :-). Mala som papier od krčnej bolo tam napísane vybočena prepážka do ktorej strany tušim nie. A kam sa chystaš na operáciu? Do BA?

Ontário

Janka, takže tam si ma ešte aj ten chirurg prešetrí...pozrie sa na mňa..to som chcel vedieť, či sa bude len riadiť papierom od krčnej, či si to aj on omrkne.
S tým ležaním to ja tak nemám, kľudne keď ležím na pravej strane, tak mám upchatú napr. ľavú. Ako kedy :-)Operácia Ti pomohla? A tiež Ti krčná povedala, že máš krivú priehradku?

janka225

Neboj :-) ak pôjdeš do memocnice dohodnuť termin... tak tam ti ešte spravi vyšetrenie chirurg a on uvidi ako to je v skutočnosti, on sa určite nepomýli. Ja som mala tiež taký problem, ale v noci keď som ležala na pravej strane naboku, tak sa mi upchala prava dierka a ak som ležala na ľavej strane, tak sa mi upchala zase ta ľava dierka. bola som na operácii a odvtedy mi to už nerobi. Nechapem to ale asi sa v nose ta prepážka hýbe ak je kriva :-).