čo si myslíte?

Príspevok v téme: čo si myslíte?
xtina1711

dobrý deň, priatel ma nechal po 4 rokoch a už je to dnes 9 dní čo si nepíšeme, niesme vobec v kontakte nič. ja ho však stale lubim a v kutiku duše neverím že je koniec. nechal ma lebo som žiarlila. tak povedal že on chce začať odznovu a byť šťastný a vie že so mnou nebude. včera mi píasla jeho sestetrka že vraj si ho kamaráti už doberaju že za to že bol dva krát s druhou babou von že snou už chodí a že sa aj šíri že spolu chodia. my sme už boli rozídení ale dali sme sa dokopy. Myslíte že ešteniečo ku mne citi? aj ked povedal aby smo si našla iné a bola šťastná? to jej tiež včera povedal. dakujem za radu

lost

ja nechapem ako moze chalan nechat babu len pre to ze je ziarliva ?

kam sa podela muzska "bojovnost" alebo preco sa tak lahko vzdavaju? :D

ziarlivost predsa nie je neriesitelny problem. ale zjavne je pohodlnejsie vzdat sa bez boja (prevratene oci smajlik), ach jaj, ludia budu tak strasne velmi tucny a tlsty z tolkej lenivosti..

a ta jeho sesternica ci sestra ci kto to je, veris jej ? ja len ze odkial to vie, resp. preco by ti to pisala, resp. aky ma umysel, skryty zaujem.

osobne nemam tusenie ci k tebe nieco citi, to sa nikdy neda podla "rovnice" zistit. asi ani neexistuje nejake pravidlo, alebo navod ako ho ziskat spat. ale co si skusala robit pre ziskanie ho spat ? (myslim za tych 9 dni co ste sa rozsili)
a este jedna vec, ak to bolo pre ziarlivost, vedela si ze mu to vyslovene prekaza?
ono niekedy.. nie kazdy je tak dokonaly a trpezlivy ze dokaze prehliadnut alebo tolerovat ziarlivost (alebo ju otocit vo spolocny prospech oboch), tak ze ci mu proste nepraskli nervy a nepovedal si ze "sice ju milujem, ale za toto mi to nesotji, mam z toho viac nervov ako uzitku (lasky), uz nevlazdem"
ci by sa nedalo aspon na polovicu orezat tu ziarlivost :)

neviem ci to ma vyznam mu nieco pisat, garantovat, zarucovat, ale ja som za pravidlo
"ten co nehra, nevyhra"
za skusku nic nedas, pri najhorsom sa "strapnis" ale kazdy zisk prinasa svoj risk. a ten kto nema "gule" (alebo povedzme altirnativne zaludok) na risk, tak ziadny zisk z neba len tak nespadne :o)

v skratke, (ale upozornujem ze nemam tusenie o pozadi a povahy vasho vztahu), ale zo vstupnych udajov mi mozog povedal, ze by som ho skusil skontaktovat, nejak znova ukecat na vztah, pripomenut mu tie POZITIVNE zazitky, nech trochu obmakne, dat mu nejaky ten cas (len zopar dni) a "premyslenie" alebo ho rovno pozvat von. a MAXIMALNE sa snazit mu teda vyhoviet, znizit ziarlivost na minimum :)

good luck

napis co nove :)

gimienkis

Pozri ak to skončilo raz, tak to evidentne nefungovalo., Ja by som v tvojom prípade na neho zabudla, a tiež začala od znova..
Pre žiarlenie by to neskončilo, alebo ak by to bolo len pre toto, tak by sa s tebou o tom porozprával, alebo snažil dať na niejakú mieru.
Ja som niečo podobné zažila, a stále som dúfala že sa to ešte dá do kopy, ale bola to len strata času...