Ako sa hľadajú kamaráti?

Príspevok v téme: Ako sa hľadajú kamaráti?
Ajumi

Už dlhšie sa pýtam, ako zahnať samotu, keď človek nie je príliš spoločenský typ, keď ho to neláka na párty a medzi ľudí, keď má problém nadviazať kontakt a skamarátiť sa ľuďmi. Ako sa potom hľadajú ľudia na debatu o všetkom? Ako to robíte vy, keď je náhodné stretnutie veľmi nepravdepodobné? :o)

introvert

aj ja sa tazko zoznamujem, diskoteky ma nebavia ani rozne stretnutia kde je vela ludi pohromade. moji rovesnici maju uplne ine zaujmy, vysedavaju v krcme a len tak marnia cas. je mi to niekedy luto, ze som sama, ale na take ich zabavky nemam naladu. parkrat som sa donutila a vzdy som sa nudila a lutovala som zabity cas. kazdy je iny, nie vsetkych bavi to iste. samotari su skratka vacsinou sami. ale mozno si casom niekoho najdem. zatial sa zoznamujem aspon cez internet a sem-tam si s niekym popisem.

Ajumi

Je to náročné a ešte si ich potom aj udržať, keď už ich horko-ťažko človek získa. Ja osobne si myslím, že jednou cestou je človeka rozosmiať. Ja si lepšie pamätám ľudí, ktorí ma niekedy rozosmiali.

balalajka321: ak chceš, tu je môj mail môžeme pokecať :) ajumi@centrum.sk

akrrss

a ako to mam urobit.. ked ma maju ludia za blbca?? budem robit co ma bavy a aj tak nebudem mat priatelov.. lebo som z malehomesta.. a vsetcii uz ma maju umiestnenehotam kde majuu :///

dsadsa78798

Zacni zit a kamarati pridu, nemusis byt vymetac klubov,staci ked si zaplnis casovy harmonogram zaujimavymi konickami a vecami co ta bavia. Potom budes stretavat ludi ktori su podobni ako ty.
Zapametaj si, budes v takom prostredi akym si ty sam.

balalajka321

aaa odkial si? nejaku taku kamaratku by som aj potrebovala.. mam taky isty problem ako ty. som nespolocenska, nemam kamaratov, s novymi sa nezoznamujem...

Inner

tak ja som extrovert :-)
Ale vacsinu ludi poznam ako spoluziakov a cez nich som si nasla dalsich a dalscih priatelov. V podstate kdekolvek idem, tam sa vzdy najde prilezitost spoznat niekoho noveho. Ak ti chyba niekto blizky, treba trosku tomu dopomoct ;-), ist von a prihovorit sa niekomu, pochvalit, opytat sa nieco... ak nie, tak jedine internet, ale s rizikom sklamania :-)