Kvalitny sampon

Príspevok v téme: Kvalitny sampon
zmätená

Ahojte baby :) tá, ktorá má z Vás suché, kučeravé vlasy, a má pritom skúsenosti, dobré skúsenosti s istým šampónom, podeľte sa o so mnou o rady.
Došiel mi šampón, ktorý som doposiaľ užívala, a priznám sa, vyskúšala som už všetky šampóny, či už z reklám, alebo značkových obchodov, aj lacné, úplne bežné šampóny, aj šampóny, ktoré obsahovali množstvo výživových zložiek, no žiaden z nich nebol pre moje vlasy ideálny. Stále sú suché, krepovité,...
Rozmýšlala som teda, že by som investovala do drahšieho šampónu, avšak je ich moc veľa a neviem sa rozhodnúť. Ak má niektorá z Vás skúsenosti s drahším, napíšte. Príkladmo som našla 3 šampóny:
1. Kerastase Nutritive Bain Satin 2 sampon
2. LOREAL ABSOLUTE REPAIR ŠAMPÓN
3. Redken All Soft šampón
Ak máte skúsenosti s inými šampónmi, napíšte. Ďakujem.

bee_1

revalid je najlepsi sampon, mam s nim skvele skusenosti :) kupoval som ho cze net na notino.sk a so zlavou na -odkaz odstránený-
je to skvela stranka :)

alicazazrak

Súhlasím! Ja kupujem Kerastase tu parfums. sk/kerastase/ a je tam určite o niečo lacnejší ako u kaderničiek. Inak vačšinou som dostala aj nejaku vzorku k nakupu a podobne, takže možeš rovno skúsiťž aj niečo nové, čo je fajn :)

elza_2322

Podľa m§a Kerastase je jedna z naj značiek a o kusok nižšie od nej Loreal profesional :) Kedysis om kupovala Kerastase, teraz viacej použivam loreal lebo mi proste viac vnia a vyhovuje- mám farbené vlasy, takže také suchšie. Ale je to kadernícka značka takže trošku drahšie no.

katka1402

ahoj, nedávno som pozerala testmagazín, kde testovali regeneračné a vyživujúce šampóny.Vyhral Dove taký bordový a na druhom mieste bol Cien z Lidlu, čo som bola dosť prekvapená.Až ako dalšie sa umiestnili ostatné šampóny..napr. aj loreal nejaký alebo nivea.

elsa5.5

ahoj zmätená,čo som vyskúšala šampony tak najviac mi vyhovuje od vichy je ich viac druhov ja mám na rast vlasov a aby nevypadávali,teraz ich majú v akcii za 13,28e spolu 2 balenia v lekárni,majú rôzne.

zmätená

dakujem vám baby. Co sa tyka zihlavoveho samponu ten som skusala - pre moje vlasy bol hrozny. vyskusam teda Loreal, Klorane som raz mala - ale s ucinkom proti vypadavaniu vlasov - nemal ziadny dalsi pozitivny efekt na moje vlasy.