Menzes po vybratí vaječníka

zuzuna

Som po operacii laveho vajecnika s vajcovodom a kramy som dostala mesiac po operacii a v ten den prveho dna kramov som dostala aj injekciu(hormony)a po necelych 2tyzdnoch mam opät kramy.je to v poriadku?

SILVIA123

mne povedali ze mi vybrali celu lavu stranu takze na pravej strane by som mala mat vsetko vajcovod aj vajecnik ale bola som minuli tyzden na ultrazvuku a tam mi povedal lekar ze nevidi ani jeden vajecnik tak som zhrozena ze co vlastne hormony neberiem ale po laparaskopii som mala o mesiac normalne menzes ...tak sa pytam mozem mat menzes ak by som nemala vajecniky ale naisto viem ze mam maternicu aj vajcovod ...nechapem

lioness_01

vraj ti zistili?? ty si nevedela, čo ti operovali?

ak ti budú dopĺňať hormóny, tak by si mala mať menzes, prečo sa pri tak vážnej diagnóze neopýtaš lekára?

SILVIA123

takti ti to vysvetlim bola som na ultrazvuku a tam mi vraj zistili ,ze nemam vajecniky a mam sa pozriet do lekarskej spravy co mi vybrali tam mi povedala moja lekarka ze mi vybrali celu lavu stranu a pravdepododne mam jeden vajecnik .neviem vlastne co mi vybrali ale matrenicu mam .mozem mat menzes ak by som nemala vajecniky .

lioness_01

sob rudolf, ja som nepochopila tej otázke, takže nič sa mi laické nezdalo....

neviem čo to znamená "mamabudem"...

ak to malo znamenať, či bude mať menzes ak nemá maternicu, tak potom to je asi myslené zo srandy...

sob rudolf

lioness_01, tebe sa to zdá až príliš laické, ale podobnú otázku je občas schopný klásť aj lekár. Takže tak, osobná skúsenosť.

Evka3333

Dobry den, chcela by som sa opytat, ked som mala 25r mi vybrali maternicu a teraz po 13 rokoch mi vybrali aj vajecniky. Som dva tyzdne po operacii a neviem kedy si mam nasadit hormonalne naplaste Estrapatch 60. Gynekolog mi povedal, ze mam cas ale ja citim neustale nutkanie na mocenie, potim sa a neviem ci su to uz priznaky na menopavzu.