Moj priatel sa zalubil do inej

Príspevok v téme: Moj priatel sa zalubil do inej
erika222

S partnerom som spolu 8 rokov, všetko klapalo až do teraz. Asi tri týždne dozadu sa začal správať inak, odmietal ma. Nevedela som čím to je, myslela som si že sa trápi kvôli práci a peniazom, čo je aj pravda. Ale pred pár dňami vyšiel s pravdou von, už to nevládal v sebe dusiť. Má jednu kamošku s ktorou zvykol chodiť von na pivo, keďže nie sme na seba žiarlivý tak mi to vôbec nevadilo, lenže sa mi teraz priznal že, už asi 5 týždňov na ňu stále myslí, a stále viac. Hovoril že s ňou nemal vôbec nič, že ma nepodviedol. Ale nevie vôbec čo má robiť, že by aj chcel byť s ňou a ale bojí sa zahodiť týchto 8 rokov somnou. Nakoniec sa rozhodol že ostane somnou, a skúsi na ňu zabudnúť, že skúsi sa s ňou teraz nejaký čas nestretávať a už sa nechce o tom viac rozprávať a nechce aby som mu to denno denne vyčítala, a že chcel by byť chvíľu sám, ale nechce aby som sa odsťahovala, ale ja plánujem teraz odísť domov na 4 dni, nech tu ostane teda sám a nech o tom popremýšla. Ale ja si myslím, že toto všetko čo mi povedal nemyslí úplne vážne, že mi toto hovorí iba ľútosti, lebo videl že ako veľmi ma to vzalo. Neviem čo mám robiť, strašne ho milujem a nechcem ho stratiť. Čo mám urobiť aby ma chcel a na ňu zabudol. Prosím pomôžte mi. Som z toho úplne v koncoch, neviem jesť, spať a fajčím jednu za druhou, a neviem prestať plakať od kedy mi to povedal. A teraz tu len sedíme v byte a vôbec sa somnou nechce baviť, lebo že vraj sa nechce tváriť ako by sa nič nestalo.

macka26

erika, teraz to sice urcite nechapes a kazdy ti hovori ze to bude fajn... no.. poviem ti pravdu, budes to musiet pretrpiet... ale casom pochopis ze byt vo vztahu kde ten druhy lubi niekoho ineho... tak to by nebolo to prave orechove... si mlada baba, dokoncis skolu a laska pride... a mozno to bude ovela lepsie ako celych 8 rokov

elsa5.5

nebude to hned,ale časom zabudneš a nájdeš si niekoho iného.nájdi si nejaké ubytovanie či už internát,alebo podnájom dalej od neho,aspoň sa priznal ako dlho sa spolu stretávajú?

erika222

Ahojte,

Takze rozisli sme sa. Mozno sa uz nikdy neuvidime, mozno prideme na to ze to bola hlupost. Ale teraz to bolo asi najlepsie riesenie, lebo inak by sme sa len trapili.

ivana45

Erika, zacni sa obzerat po novom byvani.
Mozno si skolu dokoncis tak, ze budes byvat u neho. Ale radsej s tym nepocitaj. Na mieste jeho novej baby by som vyletela z koze, keby u mojho frajera byvala jeho byvalka. To by som nepredychala.
Veru, neviem, ci je pre teba lepsie byvat u neho. Mas uz len kusok ku skonceniu skoly, to zvladnes aj v podnajme.
Prosim, je to tazke, ale vyrovnaj sa s tym, ze si vybral ju. Teba prestal lubit, neries ziadnu vinu. Prist o muza, co ta nelubi, to nie je nestastie. Naopak. Ak by s tebou zostal z lutosti, aj tak by ta neskor opustil. Mozno aj s dietatom.
Uc sa, venuj sa sportu, kamaratkam. Dievcata maju pravdu: Nezostavaj nikomu ako zadne vratka. Skoda casu, skoda slz.

xantipkaR

Pred 3 mesiacmi sa so mnou na svoje meniny rozišiel priateľ, myslela som že umriem tiež som prestala jesť a fajčila jednu o druhej, stále som si myslela, že sa to utrasie že je to dočasný stav, žiaľ nie, neostáva Ti nič iné iba buď čakať ako sa rozhodne alebo si zachovať hrdosť a ukončiť to sama...nechcem Ti brať nádej,ale on je už rozhodnutý, a len sa mu uľaví keď sa to končí a bude utekať za novou láskou, to je teraz jediné čo ho zaujíma a teba nanajvýš tak ľutuje ale láska a ľútosť su dve rozdielne veci...ale určite ťa čaká niekto kto ťa bude ľubiť tak že ťa nevymení za nikoho na svete a takého si aj zaslúžiš...a potom budeš len rada že toto skončilo...

jana666

Zbystrila som pozornosť, že si jeho prvá?!..nemýlim sa?..bože a čo si myslíte, že prvá a jediná na celý život?..všetkých čo poznám a nemali iného partnera, tak sa po rokoch rozišli, lebo stretli niekoho iného a zaľúbili sa a nebolo pomoci žiadnemu vzťahu..proste každý mladý človek musí mať skúsenosti s láskou a aj rozchody a aj zamilovania sa , vlastne je to hľadanie toho správneho a jediného muža, ktorý bude ten pravý pri mojom boku na celý život..žiaľbohu..v živote je to tak, že prvý partner , zamilovanosť a aj tá veľká láska pominú a príde realita, že odrazu sa zamilujú do iných...málo vzťahov zotrvá pri prvej láske až do konca..veľmi málo.

jajka001_

ja suhlasim s mishelik a lienockou. nema zmysel sa mu nasilu vtierat, byt nasilu milá, pretvarovat sa , tym si ho len znechutis, ponizis sa. poznaj svoju cenu. je na nom nech si vyberie.
ja som tuto situaciu zazila, a ako pisu baby, zbalit sa a odist, neostavat, nevtierat sa. jemu to dôjde.
a ak ta druha je fakt tá pravejsia, bude lepsie, ak ostanu oni spolu, pretoze nasilu niekoho presviedcat, aby ostal so mnou, a potom myslel na tu druhu, aky to ma zmysel. nech si pekne vycisti hlavu a slobodne sa rozhodne.
erika nemusela spravit absolutne ziadnu chybu okrem tej, ze bola prilis doverciva a nedomyslela to, ze ak chodi jej frajer na pivo s kamoskou, tak to niekam moze zajst. pravdepodobnost je velmi vysoka.

ivetta88

Erika, rozhodnutie je na tvojom priateľovi. Viem, je to ťažké obdobie, ale ak máte zostať spolu bude to:)
Vieš, keby mu na nej nezáležalo ani ti to nepovie, jednoducho to s ňou skončí a vy fungujete ďalej a myslím, že sa s ňou pozná dlhšie ako 5 týždňov.
Ty sama najlepšie vieš ako sa teraz k tebe správa, ako sa na teba pozerá, ... , teraz je váš vzťah na križovatke, buď skončí alebo ho posuniete niekam ďalej, lebo môj názor je, že on v nej našiel niečo nové, čo ho láka, zaľúbil sa do nej